Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Recenze e-Hodinarstvi.cz

Přidáno: 1. srpna 2011

Jana Fančiová

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Doporučila by som tento obchod už len preto, že tovar prišiel naozaj rýchlo,nebol poškodený a všetko prebehlo naozaj výborne.

Pro:

• Objednávka rýchlo dorazila
  • Výborná komunikácia s kompetentnými
  • Výborný prehlad na internetovej stránke

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 8. července 2011

Ivana K.

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Dobrý den, jak zboží,tak jeho dodání bylo perfektní.Byl to dárek pro dceru,která mi mailem poslala obrázek hodinek,které se jí líbí.Bylo to právě z vašeho obchodu - tedy náhoda,kterou bych doporučila i ostatním.

Přidáno: 26. června 2011

komunikace velmi dobrá
reakce obchodu rychlá

Pro:

• idea byla, že nebudu muset nikam chodit a bude to rychlé

Proti:

• slabina = Česká pošta, ač jsem byla doma, dostala jsem do schránky oznámení a musela jsem vystát frontu na pobočce

Přidáno: 30. března 2011

Miroslav Voznica

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Vstřícné a korektní jednání.Byl jsem překvapen rychlým dodáním.
Vřele doporučuji všem kteří chtějí rychle a kvalitně nakoupit z domu.

Pro:

• Široký sortiment kvalitních hodinek.
  • V mém okolí jsem nenalezl výrobek který jsem chtěl.

Proti:

• Na žádné jsem nepřišel.

Přidáno: 3. února 2011

Anna

• kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Vzhledem k okolnostem- podraz.

Proti:

• Po tydnu cekani na zbozi mi bylo oznameno, ze zbozi nedorazi presto, ze bylo uvedeno, ze je skladem. Mezitim se stejny produkt stihl vyprodat ve vsech ceskych internetovych obchodech(v kamennych obchodech asi ani nebylo). Zbozi jsem si tedy objednala na Slovensku a bylo mi doruceno do 2 dnu. Nepochopitelne.

Přidáno: 28. prosince 2010

HELENA

vsem doporucuji

Pro:

• Dobre ceny,rychle vyrizeni objednavky

Přidáno: 4. října 2010

Martin V.

• kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.

Pro:

• Zboží objednáno telefonicky s tím, že mělo být skladem - dostupné do 24 hodin (to deklarovali jak na stránkách, tak mně potvrdili telefonicky při přijímání objednávky. Místo zboží jsem se dočkal pouze informace, že se jednalo o závadu SW a zboží mi už nebude dodáno. Totéž se opakovalo u dalších dvou obchodů, jsou to pouze podvodníci, nic z toho, co uvádějí, že mají skladem ve skutečnosti nemají a teprve po přijetí objednávky se snaží někde sehnat, pokud se jim to nepovede, řeknou Vám, že chyba SW, sorry a tím to pro ně skončilo.

Přidáno: 20. září 2010

Proti:

• Jednu připomínku mám, a to, ž jsem musela platit poštovné, i když jsem objednala zboží za 6000,-Kč.Děkuji

Přidáno: 1. srpna 2010

Hame

Každý by si měl vybrat

Pro:

• Velký výběr, hodně druhů

• Nepřehlednost

Přidáno: 29. května 2010

suii

velký výběr, pěkné ceny

Pro:

• přehlednost

Zobrazuji 1 - 10 ze 28 recenzí [ 1 ] 2 3