Obchod e-Elegance.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze e-Elegance.cz
Marcel
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita dopravy
- byla jsem velmi spokojena s výběrem , dodáním , aa kinformacemi o dodávce a v neposlednín řadě s cenou a kvalitou.Moc hezký chlapecký oblek.
ostatním vřele doporučuji a jak můj chlapec poroste co nejdříve u vás budu opět nakupovat další.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 13. května 2012
- Blíže popsat zboží
Hana Motisová
Přidáno: 14. dubna 2012
- kvalita komunikace
- pestrá nabídka, musí si vybrat každý
zboží mi dosud nedorazilo, ale vůbec nemám obavu a to se jedná o svatební šaty, byla mi zaslaná odvedená práce a musím napsat že i na fotografii byla vydět propracovanost a velký důraz na detail, líbí se mi že po konzultaci vás nikdo do ničeho nenutí a konečné rozhodnutí záleží na vás,nemyslela jsemže najdu vysněné šaty a hlavně někoho kdo je zvládne ušít a ještě mu není jedno jak bude celkový výsledek vypadat, doufám že svatební šaty nejsou první a poslední šaty co zde objednávám , moc se mi líbí i šaty společenské!
Zuzka
Přidáno: 3. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Naprosto úžasná, rychlá a vstřícná komunikace!
Tento obchod mohu jen doporučit. Vyjdou vstříč a jsou velice ochotní a flexibilní.
Romana
Přidáno: 2. dubna 2012
- velý výběr
- zboží není možné si vyzkoušet v kamenném obchodě
Byla jsem spokojena, přestože zboží vracím.
And!e
Přidáno: 25. března 2012
- kvalita dopravy
- přehledné stránky, dobré ceny, jediní měli to co jsem potřebovala, nabízejí extra rychlé doručení
doporučuji;-)
kasandra
Přidáno: 19. března 2012
- kvalita dopravy
přehledná nabídka, rychlá dodací lhůta, navíc dárek k objednávce,plná spokojenost
nevěsta
Přidáno: 16. března 2012
- kvalita dopravy
- - kvalitní na míru ušité šaty, které nikdo nenosil
- - nižší cena než v půjčovně
- - výborná komunikace
- - je to e-shop
Určitě doporučuji!
Chtěla jsem mít vlastní šaty a ne si je půjčovat(a mít je tak po někom). Měla jsem, pravda, obavy, protože šaty na míru se nejprve celé zaplatí a pak až je začnou šít. Přesvědčila mě ale výborná komunikace a vstřícnost. Pokud se poctivě změříte, šaty vám jistě sednou, tabulka rozměrů, které je třeba uvést je dost podrobná. Materiál, střih i provedení přesně odpovídá obrázku. I když jsou možná o něco hezčí než na fotce:)Navíc byly dodány už za měsíc. Jako bonus e-shop přikládá bižuterní šperky, které pokládám za milou pozornost.
Přidáno: 12. března 2012
- kvalita dopravy
- Velký výběr společenských šatů a hlavně super dodací lhůta.
Jana
Přidáno: 7. března 2012
- kvalita dopravy
- Dobré ceny, adekvátně široká nabídka zboží (člověk si vybere, ale "neutopí se" v přemíře nabízeného)
- Nemám připomínky
Komunikace s obchodem je velmi dobrá (člověk dostává mailem zprávy o obdržení objednávky, doputování peněz na účet, expedice zásilky a pohyb zásilky na trase), zboží dorazilo do týdne od objednání (vemme v potaz, že kvůli převodu peněz z banky do banky, jinak věřím, že by zboží dorazilo do dvou pracovních dní), dodané zboží odpovídá představám, jaké si člověk vytvoří na základě fotografií.