Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

E-buyspot.eu

Hodnocení uživatelů:

29 recenzí

Jak hodnotíte obchod?

Recenze E-buyspot.eu

Přidáno: 2. listopadu 2011

jarmila

Zboží, které jsem si objednala tady bylo levnější než kdekoli jinde. Došlo během pár dní a o všech krocích jsem byla informována e-maily. Protože mi nevyhovovalo velikostně, vrátila jsem ho. Peníze mi byly připsány na účet opět během pár dní. Mohu jen doporučit!

Pro:

• dobré ceny
  • rychlé dodání
  • dobrá komunikace
  • rychlé vrácení peněz

• nic

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 21. října 2011

popie

nízká cena
super jednání
maximálně odporučuji!
zase ráda nakoupím

Pro:

• příjemná komunikace, nejnižší cena za zboží a přimeřená nízka za dopravu, rychlé dodání, super domluva
  • ZA MĚ NEJ!

• NENÍ

Přidáno: 20. října 2011

Anonym

V tomto obchodě jsem nakupoval protože zde zboží bylo nejlevnější. Nevyplatilo se. Doba dodání 10 dnů i přes uvedených 6, žádná potvrzení o přijetí platby a celkově žádná komunikace, dokud jsem nenapsal (prý chyba systému). Zboží přišlo porušené. Poštovné za 31g zásilku stálo víc než zboží (75 Kč), přičemž celková hodnota poštovného a balného jistě nepřesáhla hodnotu 40 Kč (na obálce 34,-).

Nedoporučuji.

Pro:

• Zboží přišlo

• Zboží přišlo rozbité
  • Dlouhá doba dodání
  • Nekvalitní zboží
  • Drahé náklady na dopravu
  • Ne (1)

Přidáno: 7. října 2011

lukisek24

Nemužu si na nic stěžovat byl jsem s nákupem maximálně spokojen...:-) pokračujte v takových službách jako doteď

Pro:

• obejdnávka byla velmi rychle vyřízená a už si cením to že na druhý den volali telefonicky a ptali jestli OK a jestli údaje všechny souhlasí... profesionalita se počítá
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 23. září 2011

PaVoUkO

Můžu jen doporučit.

Pro:

• Super služby.Bleskové dodání o ceně ani nemluvím.Maximální spokojenost.

• Ani nejmenší problém.

Přidáno: 22. února 2011

diego

Nevím,ale asi bych si nic s tohodle obchodu neobjednal.Jsou podezřelé levní a ten PO Box....Jeví se mi jako neseriozní obchod.Volal jsem jim,ale nedovolal.Je to divné.

Proti:

• Jak je možné,že tento prodejce prodává zboží s 23% DPH?Neměla by se na to podívat ČOI-ka?Nejsme přece v Polsku.Nemá u nás ani adresu,jen P.O.Box.jak řešit reklamace.
  • Ano (5)
  • Ne (5)

Vyjádření obchodu E-buyspot.eu

Na tento e-mail bych rád reagoval chronologicky dle znění zákazníka

"Jsou podezřelé levní"
v době Aukro, Google a eBay můžete zkontrolovat ceny mimo území České republiky. Například více než 90 procent výrobků naše kategorie MODA A STYL vyrobeno v Polsku, jako např : Axami, Cornette, Gaia, Miran, Obsessive, Tessoro, Venus, Verano.

"Volal jsem jim,ale nedovolal"
Skutečně, v telefonní špičce je těžké se dovolat. Přesto, nabádáme zákazníky, aby raději využívali e-mailového kontaktu office@e-buyspot.eu

"Jak je možné,že tento prodejce prodává zboží s 23%"
Jsme polská společnost, DIČ PL6341405474 je to psáno na našich webových stránkách, záložka "O nás" a "Obchodní podmínky" Kupující obdrží fakturu s polskou daně.

"Neměla by se na to podívat ČOI-ka"
Doporučujeme záložka "VŠEOBECNÉ PODMÍNKY A REKLAMAČNÍ ŘÁD"

"Nejsme přece v Polsku."
jsme v Evropské unii je rok 2011. Můžete nakupovat na internetu po celém světě například www.eim.ebay.cz/

"P.O.Box.jak řešit reklamace."
V případě reklamace náklady na dodávku zboží hradí Kupující, je to levnější než balíček do polska.

Přidáno: 7. února 2011

noname

Doporučuji!

Pro:

• Dobré ceny, rychlá dodávka. *****
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 3. ledna 2011

Od zaplacení zboží je v mém profilu u tohoto obchodě stav objednávky "Potvrzení odeslání zboží" (těžko říci co si pod tím představit :-o). Na dotaz emailem jaký je stav objednávky nereagovali, následující den na telefonický dotaz odpověděli že bude zásilka odeslána druhý den. O den později teprve přišla odpověď na můj mail.
Nicméně po pěti dnech od objednání zboží skutečně přišlo, bylo řádně zabalené a s českým návodem. Jedná se tedy o poctivý obchod (přestože ve mě polský provozovatel nebudil velkou důvěru), ale na přehlednosti a funkčnosti stránek a komunikaci se zákazníkem mají ještě hodně co zlepšovat.

Pro:

• Cena některých produktů

Proti:

• Nepřehnedné a nedostatečné informování o stavu objednávky
  • Pomalá komunikace emailem
  • Parametry některých produktů v polštině
  • Polovina sekcí nefunguje nebo je bez produktů :-(
  • Ano (6)
  • Ne (1)

Přidáno: 31. prosince 2010

Lukas21

doporučuju

Pro:

• Rychlé dodání, zboží v naprostém pořádku,
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne

Přidáno: 29. prosince 2010

Anonym

Zboží cenově nejvýhodnější i kvalita

Pro:

• Rychlé dodání zboží. Zboží opravdu pěkné a i cena dopravy ucházející.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne

Zobrazuji 1 - 10 ze 29 recenzí [ 1 ] 2 3