Recenze DUMDUM.cz
Přidáno: 29. dubna 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- Mohu nakoupit více věcí najendou.
Proti:
- Pokud není určité zboží skladem, nedostanu o této skutečnosti informace a je mi zasláno jiné zboží ve stejné ceně (cartridge s různou náplní).
Vyjádření obchodu DUMDUM.cz
Dobrý den, ano máte pravdu, pokud není zboží skladem pak obchodník kontaktuje zákazníka, pokud se mu to nepovede, pak vloží zboží podobné. U Cartridge pokud máte objednán TABÁK příchuť a není skladem, dostanete automaticky MLB kde je chuť skoro stejná.
A navíc ( a to již nepíšete :) ) VŽDY dostanete nějaký dárek, ve Vašem případě to byly 2 balíčky náplní navíc ZDARMA.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 22. dubna 2011
Ivan_S
- Spolehlivost
Přidáno: 9. dubna 2011
Proti:
- V potvrzovacím mailu je číslo objednávky uvedeno až uvnitř souboru v html příloze.
Přidáno: 14. března 2011
Shorty
Opravdu nikomu nedoporučuju!!Proti:
- Nekomunikují, vypnutý mob, nedostupná pevná linka přesměrující na záznamník. Samozřejmě zboží NEodeslané. První negativní zkušenost s e-shopem. Zásilková firma PPL nekonatkuje své klienty.
Vyjádření obchodu DUMDUM.cz
Dobrý den, na pevné lince je záznamník v naší nepřítomnosti. Na webu jsou další telefonní čísla na která můžete volat v případě že některý mobil je vypnutý nebo nedostupný. Nevíme bohužel o jaké zboží se jednalo a o jakou šlo objednávku a hlavně pokud nebyla uhrazena nemohli jí obchodníci odeslat. Dále pokud zadáte v adrese IČ pak se jedná o firemní zaslání a PPL NEVOLÁ, V případě že zadáte fyzickou osobu, pak MY do systému zadáváme telefon a je zvolena přeprava SOUKROMÁ kde PPL má povinnost volat! Bohužel toto není v našich silách zajistit na 100% ale nemáme časté stížnosti na PPL proto jej používáme, Česká Pošta je mnohem méně spolehlivá. team DUMDUM
Přidáno: 9. března 2011
KAHRABA
- kvalita komunikace
Pro:
- Pohodlie objednávky z domu.
- Dodacia lehota dlhá
Přidáno: 2. března 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- Lepší přehlednost, oproti konkurenci. Cena.
Přidáno: 21. února 2011
Mother
- kvalita komunikace
Pro:
- Vše přehledně seřazeno.
- Zatim o žadnych nevím.
Přidáno: 2. února 2011
Teigiser
- kvalita komunikace
Pro:
- Rychlost v komunikaci
- Prehlednost obchodu
Přidáno: 31. ledna 2011
Brabi
- kvalita komunikace
Pro:
- Na rozdíl od Mironetu je nabízené zboží skladem.
- Cena.
- Rychlá reakce.
Přidáno: 15. ledna 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- Pohodlné nakupování a dodání
Proti:
- Objednala jsem si u vás elektronickou cigaretu,která nefunguje i když jsem vyzkoušela více náplní a nechala vyschnout atomizér, ale nemohu najít dodací list, takže nevím, jak ji u vás reklamovat - poradíte mi, prosím?
Vyjádření obchodu DUMDUM.cz
Urcite Vam radi poradime, ale pisete to jako negativni recenzi. Obratte se na nasi prodejnu Opletalova 15, Praha 1,. 110 00 kdykoliv PO-PA 10-18 hodin nebo muzete zbozi zaslat postou. Napiste nam cislo paragonu, pripadne jmeno nebo datum objednavky. Udelame Vam kopii dokladu a zbozi vyreklamujeme...