Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

DUMDUM.cz

Hodnocení uživatelů:

65 recenzí

Jak hodnotíte obchod?

Recenze DUMDUM.cz

Přidáno: 29. dubna 2011

• kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
V tomto obchodě jsem nakoupila proto,že jsem našla cartridge za super cenu a k tomu jsem dokoupila i náhradní atomizéry.

Pro:

• Mohu nakoupit více věcí najendou.

Proti:

• Pokud není určité zboží skladem, nedostanu o této skutečnosti informace a je mi zasláno jiné zboží ve stejné ceně (cartridge s různou náplní).

Vyjádření obchodu DUMDUM.cz

Dobrý den, ano máte pravdu, pokud není zboží skladem pak obchodník kontaktuje zákazníka, pokud se mu to nepovede, pak vloží zboží podobné. U Cartridge pokud máte objednán TABÁK příchuť a není skladem, dostanete automaticky MLB kde je chuť skoro stejná.
A navíc ( a to již nepíšete :) ) VŽDY dostanete nějaký dárek, ve Vašem případě to byly 2 balíčky náplní navíc ZDARMA.

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 22. dubna 2011

Ivan_S

Doporučuji - viz výše

Pro:

• Cena
  • Rychlost
  • Spolehlivost

Přidáno: 9. dubna 2011

Proti:

• V potvrzovacím mailu je číslo objednávky uvedeno až uvnitř souboru v html příloze.

Přidáno: 14. března 2011

Uživatel bez avatara

Shorty

Opravdu nikomu nedoporučuju!!

Proti:

• Nekomunikují, vypnutý mob, nedostupná pevná linka přesměrující na záznamník. Samozřejmě zboží NEodeslané. První negativní zkušenost s e-shopem. Zásilková firma PPL nekonatkuje své klienty.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)

Vyjádření obchodu DUMDUM.cz

Dobrý den, na pevné lince je záznamník v naší nepřítomnosti. Na webu jsou další telefonní čísla na která můžete volat v případě že některý mobil je vypnutý nebo nedostupný. Nevíme bohužel o jaké zboží se jednalo a o jakou šlo objednávku a hlavně pokud nebyla uhrazena nemohli jí obchodníci odeslat. Dále pokud zadáte v adrese IČ pak se jedná o firemní zaslání a PPL NEVOLÁ, V případě že zadáte fyzickou osobu, pak MY do systému zadáváme telefon a je zvolena přeprava SOUKROMÁ kde PPL má povinnost volat! Bohužel toto není v našich silách zajistit na 100% ale nemáme časté stížnosti na PPL proto jej používáme, Česká Pošta je mnohem méně spolehlivá. team DUMDUM

Přidáno: 9. března 2011

KAHRABA

Kôli cene výrobku.

Pro:

• Pohodlie objednávky z domu.

• Dodacia lehota dlhá

Přidáno: 2. března 2011

Zákazník doporučuje obchod svým známým.

Pro:

• Lepší přehlednost, oproti konkurenci. Cena.

Přidáno: 21. února 2011

Mother

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Výborná komunikace s prodavajicim.Následně přesně uvedeno,kde mám zboží hledat.Nabídka zboži na jedničku.Posleze rychle odeslání.Určitě bych Všm doporučila nákup v tomto obchodě.

Pro:

• Vše přehledně seřazeno.

• Zatim o žadnych nevím.

Přidáno: 2. února 2011

Teigiser

Mohu jen doporucit

Pro:

• Rychlost v komunikaci
  • Prehlednost obchodu

Přidáno: 31. ledna 2011

Brabi

Zákazník doporučuje obchod svým známým.

Pro:

• Na rozdíl od Mironetu je nabízené zboží skladem.
  • Cena.
  • Rychlá reakce.

Přidáno: 15. ledna 2011

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Řekla bych OK - pokud nejsou bordeláři jako já a schovají si řádně všechny doklady.

Pro:

• Pohodlné nakupování a dodání

Proti:

• Objednala jsem si u vás elektronickou cigaretu,která nefunguje i když jsem vyzkoušela více náplní a nechala vyschnout atomizér, ale nemohu najít dodací list, takže nevím, jak ji u vás reklamovat - poradíte mi, prosím?

Vyjádření obchodu DUMDUM.cz

Urcite Vam radi poradime, ale pisete to jako negativni recenzi. Obratte se na nasi prodejnu Opletalova 15, Praha 1,. 110 00 kdykoliv PO-PA 10-18 hodin nebo muzete zbozi zaslat postou. Napiste nam cislo paragonu, pripadne jmeno nebo datum objednavky. Udelame Vam kopii dokladu a zbozi vyreklamujeme...

Zobrazuji 1 - 10 ze 66 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...7