Recenze domestics
Masemeno Nasaku
Přidáno: 26. prosince 2011
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Bum
Přidáno: 16. prosince 2011
- Tak maximálně, že to bylo rychlé!
- Nabízejí zboží co je dost přesně popsané. Jaky tip.. všechno oka, ale pošlou zboží jiné co nemají ani v nabídce a ještě když tam člověk chce zavolat tak tam mají debilní záznamník!
Snad je to dobré shop, ale první zkušenost s tímto obchodem je rozhodně nepříjemná. Což mě nutí k tomu abych upozornil na daný problém a varoval i ostatní.
Majka
Přidáno: 13. září 2011
- ...nesolidní jednání se zákazníkem !
Objednala jsem si zboží, které bylo ůdajně skladem, a mělo být dodáno během 3-5 pracovních dnů.Byla v tom sobota a neděle, dobře - ůterý, to je 3 prac.den od mé objednávky jsem obdržela email , bez jakéhokoliv vysvětlení, že moji objednávku ruší. U tohoto prodejce si rozhodně už nic vybírat nebudu.
Jak píše jeden zákazník níže, dobře si rozmyslete, než se "dáte" do tohoto obchůdku.
PS. dodatečně jsem dostala (až na můj dotaz )vysvětlení, že zboží bylo staženo z prodeje, v době zaslání mé obj.bylo na skladě. Nabízejí však toto zbozí ve 3.dalších variantách, které mi mohli nabídnout....
cap969
Přidáno: 10. července 2011
vasek
Přidáno: 1. dubna 2011
- pěkné webové stránky
- zboží, které mají na webu jako SKLADEM skladem nemají
Po odeslání objednávky několik dní čekáte na email o odeslání zboží, ale ten nepřijde. Musíte se sami přihlásit a pídit se po tom, kdy vám zboží možná odešlou. Konkrétně můj případ se týkal sady zahradního nábytku, který propagují na svých stránkách jako skladem. Po třech dnech čekání po provedení objednávky jsem poslal email s dotazem, kdy bude zboží odesláno. Obratem mi přišla odpověď, že zboží bude odesláno začátkem příštího týdne. Po dalších dvou dnech mi slečna sdělila termín odeslání zboží koncem dubna. Jen dodávám, že objednávka byla provedena 28. 3.Nákup v tomto eshopu dobře zvažte.
Zuza T.
Přidáno: 22. března 2011
Miro
Přidáno: 12. prosince 2010
- - uvedené zboží nemají
- - nedodržují dodací lhůty
- - podávají lživé informace
Zboží objednáno 17.11.2010, odesláno 29.11.2010!! Email o odeslání zboží odeslán 26.11.2010, skutečné datum předání zboží přepravní společnosti 29.11.2010. Podávané informace jsou lživé. V žádném případě nedoporučuji! Souhlasím s recenzí Martina.
jarka
Přidáno: 17. října 2010
Martin
Přidáno: 15. července 2010
- Nic moc
- - neochota spolupracovat se zákazníkem
- - zboží uvedené, nemají, nebo nejsou schopni zajistit
- - telefon mají, ale asi jen na zjištění času na oběd
Jednání na úrovni psa, po objednávce nejsou schopni vás informovat o stavu zboží. Dva dny jsem čekal, potom jsem byl nucen volat a pokud vám to tam někdo vezme, (telefon) tak čekáte než se operátoři domluví, protože je tam asi jeden, který to tam "vede" a ostatní berou jen telefon. A po pěti minutách hovoru o ničem vám řekne, že výrobek se již nevyrábí. Rozhodně nedoporučuji
Anonym
Přidáno: 17. dubna 2010