Obchod Digiplus.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Digiplus.cz
gedhid
Přidáno: před 6 hodinami
- kvalita komunikace
- nabízeli značku sony ale baterie byla bez výrobce-bez značky
když je v nabídce baterie sony-má přijít originál sony a né nějaká neidentifikovatelná značka-funguje,ale byla jsem odrazena od dalšího nákupu
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Veronika B.
Přidáno: včera, 11:05
- kvalita komunikace
Byla jsem velice překvapená, když mi místo baterie Panasonic přišla baterie "značky" Fun Beat. Neřekla bych ani slovo, kdyby na stránkách nebyla fotka originál Panasonic a kdyby baterie nebyla prezentována jako originál. Na stránkách sice je informace o tom, že se nejedná o originály, ale při samotné objednávce na to nikde nenarazíte, fotky a název baterie vás naopak utvrzují v tom, že si opravdu objednáváte originál. Ke všemu baterie nefungovala. V tomto eshopu již nikdy více.
Reakce: včera, 11:12
Dobrý den paní Blechová !Proč si protiřečíte? Píšete, že upozorňujeme v popisu, že se jedná o náhradu za originál a pak zase že baterii prezentujeme jako originál !!? Máme na stránkách uvedeného výrobce a také všechny fotografie jsou pouze našich produktů. (Opravdu myslíte, že originál baterie stojí 200 Kč ??) Nepište tady nepravdivé informace !!
Přidáno: včera, 10:44
- kvalita komunikace
Proč ano: dobrá cena, při osobním odběru žádné další poplatky, dobrá dostupnost odběrního místa v Praze u metra
František
Přidáno: včera, 10:12
- kvalita komunikace
- Rychlost a v mém případě cenová dostupnost
Zkusit to
Spidey
Přidáno: včera, 07:22
- kvalita dopravy
- Produkty jsou přehledné.
- Na tenhle obchod jsem narazil náhodou a ted plně doporučuji.
Pěkné ceny, skvělá komunikace s obchodem.
Když mi mělo následující den zboží dorazit, tak mi napsali, jak na e-mail, tak i na mobil.
Určitě doporučuji.
Jsem spokojený, se vším jako kupující.
Přidáno: 22. května 2012
- kvalita komunikace
- neochota,nevystavili mi ani doklad o zapalceni,ale jen vydejku ze skladu,presto ze jsem prisel s voucherem a nemel udelanou objednavku pres web a oni meli 30ks skladem,nevydali mi zbozi a nechali me jet 2 cesty autem pres celou Prahu i po upozorneni ze je to nestandartni reseni z jejich strany,neochota personalu,prodejna vypada jako sklad,vsude neporadek coz vzbuzuje neduveru
nedoporucuji
Reakce: 22. května 2012
Dobrý den, je potřeba dodržovat podmínky, které jsou napsané ve voucheru, stačí si přečíst těch pár řádků. Vzhledem k tomu, že bylo v této akci několik set objednávek, není možné, aby si zboží vyzvedli zákazníci, kteří neobjednali zboží řádným způsobem. To, že jste jel 2x je způsobeno čistě Vaší neochotou akceptovat standardní podmínky a věnovat 2 minuty jejich přečtení!
Přidáno: 22. května 2012
- zadne
- priserna komunikace
nedoporucuji
Mina
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita komunikace
- všechno funguje velmi dobře
- nevím o nich
Doporučuji
Přidáno: 20. května 2012
- kvalita komunikace
- Přehled o nejnižších cenách hledaného zboží
Dobrá nabídka
Mirda
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita komunikace
- Nabídka lákavá, ale jenom nabídka.
- Ani po deseti dnech od zaplacení zboží není. Na sliby o prošetření nevěřte.
Zdánlivě lákavá nabídka, ale již nikdy zde nenakoupím.
Dost podezřelé obchodování. Zboží nabídnuto a zaplaceno, ale to je asi tak vše. Zboží nemám ani po deseti dnech od zaplacení.
Nedoporučuji zde objednávat. Nevím jestli objednané a zaplacené zboží ještě vůbec obdržím a nebo vrácení peněz.
Objednáte,zaplatíte a je otázka, jestli zboží obdržíte.
Reakce: 19. května 2012
Dobrý den, nepište zde prosím tyto nesmysly. Zboží jste koupil ve slevové akci se slevou min. 40%, Vzhledem k tomu, že jsme obdrželi přes 400 objednávek, není možné vše vyřídit za 3 dny. Zboží z těchto akcí je běžně vyřizováno do 14-ti dnů (viz. podmínky akce). Pokud už o zboží nemáte zájem, po
pošlete nám ihned email - vrátíme Vám peníze a zboží dáme rádi jinému zákazníkovi.