Recenze Dif Comp s.r.o.
Přidáno: 27. února 2012
- žádné
- nejprve automatické potvrzení, pok už nic, po urgenci dšel blábol místo zboží
vyhněte se mu zakaždou cenu
Reakce: 28. února 2012
Vážený zákazníku, za technické problémi se omlouváme. Máme problém se systémem který byl někým napaden a systém reaguje na menšinu objednávek. Tento problém se stále řeší a je nám líto že jsme Vám nemohli vyhovět v daném domluveném termínu.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Helena Wau
Přidáno: 26. února 2012
- výhody jsou zdá se jen pěkně popsané v internetovém obchodě, bohužel skutek utek´
- hlavní slabina je, že objednané zboží i přes potvrzenou a vyřízenou objednávku (dle e-shopu) není na skladě a firma se ani nenamáhá zákazníkovi zavolat a omluvit se
ok... takže:
objednala jsem si u Vás něco zcela poprvé.
Objednávku jsem odeslala po internetu, obratem mi přišlo její potvrzení a po asi dvou hodinách další mail, že si mohu od následujícího dne vyzvednout zboží v prodejně. Když jsem po víkendu chtěla zboží vyzvednout, bylo mi sděleno, že mnou objednané zboží NENÍ (ve chvíli, kdy jsem zboží objednávala, byly na skladě 4 nebo 5 ks, aspoň podle Vašeho internetového obchodu). Zboží tedy není na skladě, ale objednávku mi potvrdili a dokonce vyzvali k vyzvednutí. Nechala jsem tedy objednávku v platnosti, neboť mi nějaký Váš pracovník telefonicky řekl, že během 14ti dnů bude zboží zase na skladě. Zároveň mi slíbil ještě ten samý den zavolat a vše potvrdit. Je to téměř dva týdny a doposud se nikdo od Vás neobtěžoval ani zavolat, ani napsat mailem, že si mám trhnout nohou. Co si tedy mám o takovém přístupu firmy k zákazníkovi myslet a jak bych ji mohla někomu doporučovat? Asi těžko...
A pak ještě pošlou dotazník, jak jste byli spokojeni... to si dělají z lidí srandu ???
Reakce: 26. února 2012
travka
Přidáno: 20. února 2012
- kvalita komunikace
- nabízí zboží, které již nemá skladem
Sice nabízí nízké ceny, ale zboží třeba už dávno nemám skladem.
Ladac
Přidáno: 20. února 2012
- DLOUHÉ DODACÍ LHŮTY
Jarka
Přidáno: 19. února 2012
- kvalita dopravy
- Výběr a cena
- Nenašla jsem
Naprosto spokojena, mohu jen doporučit
Reakce: 20. února 2012
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste s námi spokojený
Roman
Přidáno: 19. února 2012
- kvalita komunikace
- Měli zboží, které jsem sháněl skladem.
Měli zboží, které jsem sháněl.
Obchod mohu doporučit, protože zboží bylo předáno bez problémů.
Zlepšil bych komunikaci se zákazníkem.
Reakce: 20. února 2012
Přidáno: 11. února 2012
Spolehlivý
Reakce: 11. února 2012
Jakub
Přidáno: 10. února 2012
- kvalita komunikace
- osobní odběr v Praze, bezvadná komunikace
Reakce: 10. února 2012
Mayumi
Přidáno: 8. února 2012
- kvalita komunikace
V obchodě jsem se osobně stavila s tím, že mi na email napsali, že zboží si již mohu vyzvednout. Při osobním kontaktu mi bylo sděleno že mi ve 2 hodiny přijde smska s tím, že se mám pro zboží stavit potom. Smska mi do teď nepřišla...
Reakce: 8. února 2012
Přidáno: 6. února 2012
- kvalita komunikace
- rychlost, dostupnost, široká nabídka
- vzhledem k prvnímu nákupu jsem slabiny nenašel
lze doporučit
Reakce: 6. února 2012