Recenze DĚS BĚS
Přidáno: 11. dubna 2012
- Přehlednost obchodu
- Zajímavé zboží
- Špatná komunikace (to, že zboží se již neprodává mi bylo oznámeno 10 dní po objednání)
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Viktor
Přidáno: 5. dubna 2012
- -
- -
Objednal jsem si zboží v ceně 959Kč, objednávka byla ze strany obchodu zrušena z důvodu, že zboží již na skladu nebylo. Pochopitelně všichni čekáte, že mi byli peníze vráceny zpátky ..... ani náhodou, již 6 týdnů se "přetahuji" s obchodem o blbých 959Kč které jim nepatří ! a nejsou zatim ochotni mi peníze vrátit. Jednání s obscohdem hodnotím na bodě mrazu, ochota 0b a k tomu jako bonus navíc neslušnost, protože kradení je neslušné!!
Reakce: 5. dubna 2012
Dobrý den, moc se omlouváme, ale Vaše platba se s v našem systému nespárovala. Peníze jste skutečně poslal a již jsou Vám vráceny.
Monika
Přidáno: 4. dubna 2012
- I když jsem se snažila, ohužel jsem nic nenašla.
- Po přečtení rezenzí na tento obchod nechápu, že jsem se nenechala odradit.
- Nikdo nezvedá celý den telefony, nikdo nekomunikuje, když už se dovoláte, tak nikdo nic neví, dodací lhůty šílené, lži o skladové dostupnosti, prostě tragédie.
- Toto je přesně typ eshopu kvůli jakým zákaznici v Čechách eshopům stále nedůvěřují...
VŠECHNO ŠPATNĚ...
Rrrrka
Přidáno: 23. března 2012
- Je velmi originální
- Služba dpd nebyla schopna doručit zboží ve vhodnější dobu než je 12-14h a navíc kurýr zapoměl že jsem chtěla aby mi zboží doručil v pátek , doručil ho až v pondělí s tím že mi třikrát volal a nebyl schopný najít můj dům.
Dobrý obchod, pouvažujte ale nad jinými dopravními možnostmi, mě při objednáce vyjelo jen dpd, což mi nevyhovovalo navíc poštovné bylo dražší než samotná věc...
košnerová
Přidáno: 11. března 2012
- rychlost
- málo kamenných obchodů
Kivis
Přidáno: 21. února 2012
- kvalita dopravy
Velký výběr, rychlé dodání. Prostě super. :-)
Přidáno: 6. února 2012
- Přehledné internetové stránky
- jediný problém byl, že obchod nepředal k zásilce i mé tel. číslo, které jsem uvedla v objednávce. Balík dorazil již v pátek, ale bohužel jsem se s doručovatelem minula.
určitě ano
Natálka
Přidáno: 2. února 2012
- Žádné.
- I přesto, že bylo u zboží uvedeno, že je skladem, skladem nebylo a dodací lhůta byla tři týdny, aniž by o této prodlevě někdo informoval. Po třech týdnech došla polovina objednaného zboží, opět bez předchozího upozornění.
Služby absolutně nevyhovující. Obchod se zákazníkem nekomunikuje a celkové jednání je spíše odmítavé a laxní.
Reakce: 3. února 2012
O situaci jsme Vás informovali emailem, dovolat se Vám nelze, tak jsme Vám zaslali jenom část zboží, které bylo skladem. Pokud se Vám zboží nelíbí, můžete ho vrátit.
- Po šesti nedělích od objednání a po více než měsící odstoupení od smlouvy - stále nemám zpět svoje peníze.
- Finta s kolegyní, která jediná může posílat platby je fakt trapná.
Nenechte se napálit neprofesionálním a laxním jednáním a nakupte jinde...
Reakce: 2. února 2012
Dovolte reakci: vrácení peněz jste požadovala na jiný účet, ze kterého jste provedla platbu – naše účetní odd. nemohlo pak platbu dohledat – platbu jsme Vám ale již odeslali na původní účet.
Vybrala jste si produkt, který byl v okamžiku Vaší objednávky vyprodán. O této skutečnosti jsme Vás neprodleně informovali a nabídli Vám jiné barevné varianty, na toto jste již nereflektovala.
Supra
Přidáno: 26. ledna 2012
- Minuly mesic,tedy pred vanocemi jsem objednal konsky budik
- ten tedy dosel ale nefungoval spravne,resp.spozdoval se.
- Pak tedy jsem zbozi reklamoval.Zbozi jsem zaslal na adresu uvedenou na fakture.Po emailu teto firme o tom ze jim zbozi zasilam zpet,jsem obdrzel zpravu ze se tim budou zabivat atd.a ze daji vedet.Vcera t.j 25.1.2012 takze zhruba po mesici,mi prisel balik ale stim ze nebyl zminenou firmou vyzvednut.Volal jsem tedy na onu firmu a dozvedel jsem se ze jsem balicek poslal na jinou adresu.Adresa my byla sdelena ale uplne jina nez na fakture ale i nez prezentuji na svych web.strankach.
- Kazdopadne jsem zvedav jak cela vec dopadne,protoze po telefonatu s jistou slecnou operatorkou, my rekla ze onicem nevi ze tam vlastne byla jeji kolegyne a takova ta omacka kolem toho.S firmou DES BES jsem tedy skoncil a nikomu rozhodne nedoporucuji.
NEDOPORUCUJI
Reakce: 2. února 2012
Dobrý den, Váš budík rádi vyreklamujeme, ale pokud k nám bude doručen. Postup reklamace a adresa provozovny je uvedena v platných obchodních podmínkách:
Případně reklamujte u pošty, že balík nedoručila, zásilky přijímáme na všech adresách.