Obchod Dělovka.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Dělovka.cz
Přidáno: včera, 09:14
- kvalita komunikace
- hezký kluci za pultem :)
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Honza SK
Přidáno: 21. února 2012
- kvalita komunikace
- cena, dostupnost v Praze a možnost platit při osobní přejímce
- výrobce doporučuje k tiskárně kabel Samsung, dělovka nabízí ekvivalentní kabely jiných výrobců ale u kabelů není napsáno k jakým tiskárnám je kabel určen
Ceny nabízené Dělovkou jsou příjemné, komunikace s prodejcem je dobrá. Doporučuji ostatním službu prodejce využít. Zakoupil jsem tiskárnu •ML-1660 16P/M 1200x600 USB C4 SAMSUNG
Saxon666
Přidáno: 20. února 2012
- kvalita komunikace
- V době kdy jsem zboží objednával v jiných obchodech bylo nedostupné.
- Žádné.
Vřele doporučuji všem.
clovek
- relativně slušné ceny
- nezájem o zákazníka
- neinformuje o tak závažné věci jako je zrušení ojednávky ze strany obchodu - to zjistíte, až když začnete pátrat sami
- žádná snaha řešit problémy s objednávkou
obchod zrušil objednávku, aniž by mne o tom informoval. Na můj dotaz proč, sice odpověděl (nezadal jsem číslo mobilního telefonu), ale bez jakékoliv snahy problém vyřešit. Nakonec jsem nakoupil jinde levněji, takže jim vlastně děkuji za ušetřené peníze.
Míra
- Nesmyslná podmínka, název
- kvalita komunikace
Internetový obchod ve kterém se dá dobře nakupovat. Doporučuji.
Tereza
- kvalita komunikace
- výběr zboží a nákup přes internet, ale i možnost osobního kontaktu a porady na výdejně (mám zkušenost s Úhlavskou)
- mě osobně mrzí zrušení možnosti odběru v ulici Úhlavská, protože to mám kousek
zkušenosti jen dobré, příjemné jednání, zboží je velmi rychle připraveno k odběru
rozhodně doporučuji
Přidáno: 17. února 2012
- kvalita komunikace
- Rychlé dodání zboží na místo k osobnímu odběru, které mám za rohem :o) Výhodné ceny.
Mohu doporučit!
Přidáno: 17. února 2012
- kvalita komunikace
- Je mi líto, ale právě dnes 17.2.2012.jse mi Mp3 zasekla, stále svítí, nehraj, nejde restartovat, takže nevím co s tím budu dělat!
- Ani v počítačí se nedostanu do menu. Toto zamrznutí se mi již stalo podrué,ale poprvé to šlo počítačítačem opravit.
Drbala
Přidáno: 16. února 2012
- kvalita komunikace
- Hledám nejnižší cenu ve vyhledávačích, kde je proklik přímo ke zboží, takže obchod jsem příliš neprohlížel.
- Obchod možná žádné ale zboží dorazilo rozbalené na spodní straně a tamtéž také ušpiněné s lehce poškrábanými nožičkami - viditelné části ani funkčne naštěstí jsou nepoškozené, takže nemusím zboží vracet ale...
Pocit důvěry a celková spokojenost s dodávkou jsou při nákupu na internetu klíčové, protože konkurence je velká a proto ať už chybou obchodu či přepravce je doručení otevřeného zboží fatální.