Recenze DATART.cz
Maďar
Přidáno: 21. května 2012
- skvělá komunikace
- cena nižší v porovnání s konkurencí
- ochotní operátoři na zákaznické lince
- nic mě nenapadá
Televizor přivezli, zapojili, naladili. Paráda.
Závozníci jsou moc ochotní. Příští televizor pro dědu taky zakoupíme u Vás.
Reakce: 21. května 2012
děkujeme Vám za zaslání Vaší zkušenosti s nákupem u naší společnosti.
Velice nás potěšila informace, že jste s našimi službami spokojený a věříme, že i Váš příští nákup proběhne naprosto v pořádku.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Anonym
Přidáno: 17. května 2012
špatný přístup v ČB
Reakce: 17. května 2012
děkujeme za Váš čas, který jste věnovala sepsáním této recenze.
Mrzí nás Vaše zkušenost získaná návštěvou naší prodejny v Českých Budějovicích. A touto cestou se Vám za pochybení našich zaměstnanců omlouváme.
Pro zajištění nápravy jsme ve Vašem příspěvku nenašli dostatek indicií, abychom mohli Vaši zkušenost prošetřit.
Velmi by nám pomohlo více informací k Vaší návštěvě, abychom mohli s příslušnými zaměstnanci projednat celou situaci a zajistit nápravu.
Věříme, že Vás příště budeme moci přesvědčit o zkvalitnění námi poskytovaných služeb.
Na níže uvedené emailové adrese jsme Vám plně k dispozici a velmi by nás potěšilo, kdyby jste nám mohl zaslat bližší informace k Vaší zkušenosti.
Pavla
Přidáno: 17. května 2012
- Už asi nic!!!
- Neschopnost dodání zboží v daném termínu.
- A to ne jednou!!!!
Nedávno jsem objednávala v e-shopu tiskárnu Canon s tím, že měla být skladem a dodána druhý den na mojí adresu. Tiskárna druhý den nepřišla a tak jsem kontaktovala infolinku, kde mi po opětovném telefonátu zdělili, že skladem není, že se stala chyba a ta již byla odstraněna. Mimochodem ještě za týden se na stránkách objevovalo, že zboží je skladem.
Po domluvě s prodejcem mi byla nabídnuta konpenzace formou poukázky a tak jsem si řekla, že se stala výjmečná chyba při dodávce a zkusila opět objednat zboží přes e-shop Datartu. Prozměnu s dodáním na pobočku do Mostu. Objednávala jsem Blu ray přehrávač Sony s tím, že na stránkách bylo uvedeno, že je skladem a ihned k expedici. Při potvrzování objednávky č. 675883 dne 15.5 18:51 hod, při volbě dodání na prodejnu se objevilo datum dodání na prodejnu a to 16.5.2012. Objednávku jsem potvrdila a čekala a oznámení o tom, že zboží je na pobočce připraveno. Bohužel ani sms ani email nedorazil. Kontaktovala jsem infolinku, s dotazem, zda byla objednávka vyřízena, protože v profilu na internetu je poznámka že zboží bylo doručeno a slečna na infolince mi sdělila, že tam nejpozději včera odpoledne zboží bude připraveno, že už je naloženo a přepravováno. Čekala jsem do 19:30 hod a nic. Volala jsem přímo na prodejnu do Mostu, kde mi zdělili, že zboží jim přišlo, ale moje objednávka tam není a že nechapou proč mi slečna na infolince řekla že tam je. Já to taky nechápu, dělá si ze mě snad Datart sranu. Když se to stalo poprvé brala jsem to, že se chyba může stát, ale když už je to podruhé a ten samý problém, tak už to nechápu. Příště asi nakoupím jinde, protože tohle již není normální. Jsem zvědava, kdy bude zboží na pobočku doručeno a zda vůbec. Nedivila bych se kdyby nebylo, protože pravděpodobně jde o nějakou velkou nedokonalost systému prodeje v e-shopu Datart. Nikdy jsem takové problémy s Datartem neměla, vždy bylo vše v pohodě jak s dopravou tak instalací. V okamžiku kdy zboží nedoručuje přímo doprava Datart, tak je to zlé
Reakce: 17. května 2012
Dobrý den, Pavlo,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu k Vaší zkušenosti s objednáním výrobku v našem internetovém obchodě.
Je nám velice líto vzniklé situace, kdy došlo ke zpoždění doručení Vaší objednávky na naší kamennou prodejnu Most.
Na základě Vaší recenze jsme prověřili Vaši objednávku č.675883. Při důkladném prošetření jsme zjistili, že došlo k systémové chybě, která způsobila, že objednávka byla expedována se zpožděním.
Za toto pochybení se Vám upřímně omlouváme a můžeme Vás ujistit, že se snažíme vzniklou chybu co nejrychleji odstranit a nastavit taková opatření, aby se podobná situace v budoucnu již neopakovala.
Pevně věříme, že naši omluvu přijmete a že navržené řešení, které naleznete ve Vašem emailu, bude pro Vás přijatelné.
sendy
Přidáno: 13. května 2012
- 3x reklamace stejné závady, vždy v obchodě ochotní .Dokonce vrácené peníze a to i s omluvou.
- Není žádné proti
Mohu ze své zkušenosti obchod doporučit
Reakce: 14. května 2012
Dobrý den, Sendy,
moc děkujeme za recenzi a hodnocení. Jen mne mrzí, že jste s výrobkem měl problémy a věřím, že jste si vybral jiný, přesně podle svých představ. :-)
Hezký den
Hartmann
Přidáno: 12. května 2012
- nic mně nenapadá
- Reklamace
Bohužel jsem koupil v Datartu setop box který se cca po půl roce pokazil - nejde zvuk. Zjistil jsem v recenzích, že u tohoto typu setop boxu je to bohužel velmi častá závada a v Datartu ho taky přestali prodávat( asi vědí proč). Nyní řeším se skladníkem p. Martinem Malcem z Ostravské pobočky už druhou stejnou reklamaci(SZ11382549) - a bohužel bezvýsledně. Přesto že 90% těchto přístrojů se vrátilo zpět( zaslechnutá informace od prodejce Datartu) není možné přístroj po druhé stejné závadě vyměnit za jiný model popř. vrátit zpět. Bylo mi řečeno že jsem si měl zakoupit bleskovou výměnu zboží, což u ceny tohoto zboží dělá 1/3 celkové ceny, a protože jsem tak neučinil, tak si pěkně počkám na 1, 2 a 3 reklamaci... Díky těmto "zážitkům“ už vím kde si příště určitě zboží nekoupím a ostatním mohu jen přát, aby měli lepší štěstí na skladníka, který zrovna vyřizuje reklamace.
Reakce: 14. května 2012
zkontrolovali jsme Vaši novou reklamaci č.: SZ12016571, kterou jste o víkendu předal v naší ostravské prodejně k vyřízení.
Ráda bych Vám touto cestou sdělila, že Vaše reklamace byla vyřízena a to dle Vašeho požadavku. Věřím, že s vyřízením reklamace budete spokojen. :-)
Pokud bych pro Vás mohla cokoli zajistit, neváhejte mi napsat.
Hezký den
Martina H.
Manager péče o zákazníky
martina.havlatova@datart.cz
Velmi nespokojený zákazník
Přidáno: 10. května 2012
- slibem neurazíš je současné heslo kdysi dobrého obchodu.
- Přeci si nebudu dvakrát do týdne povídat s operátorkami infolinky nebo milou paní Havlátovou, když to nikam nevede.
zboží pod číslem objednávky 668328 jsem zaplatil již 26.4.2012 a jednalo se o konkrétní kus výrobku (tedy skladem).
Přesto nyní (10.5.2012 22:06 hodin) po několika urgencích nevím ani podací číslo zásilky natož termín dodání. Jisté je, že mají ještě minimálně jeden kus zboží skladem (vystaveno v aukci) aby to mohli řešit dodáním náhradního kusu.
Mezitím mne dostali tím, že mi poslali emailem upozornění na akční zboží s velmi lukrativní cenou ale po jeho zaplacení mi objednávku zrušili s odkazem na překlep. Zboží bylo určeno jako ceny do soutěže a recipročně mělo být uvedeno PP sponzora. Kesa je asi příliš velká společnost, aby pravá ruka věděla co slíbí levá.
Teď mne navíc provedli záměnu zboží v průběhu objdnávky. Do košíku jsem vkládal fritézu Tefal a po zaplacení mi přišlo potvrzení, že jsem úspěšně zakoupil překapávač ETA.
doplnění k 11.5.2012 v 19:00 hodin
za záměnou zboží v košíku stojí aktualizace SW na straně prodejce a přechodové jevy z čtení datbází. Změna v systému je velmi příjemná její detailní popis se doufám objeví v obchodních podmínkách a nápovědách v nejbližších dnech. Tu změnu hodnotím jako velmi pozitivní a "moje ztráta" ve formně záměny zboží mi dává informační náskok, za který to opravdu stojí.
Reakce: 11. května 2012
prověřila jsem dodání aukční objednávky, zásilku dnes převzala Vaše paní. :-) Za prodlevu se velmi omlouvám, zařádil technický šotek, nyní je vše už opraveno. Dovolím si Vám na e-mail ještě navrhnout individuální řešení. ;-)
Co se sponzoringu Krajské soutěže amatérských filmů týká, skutečně v naší společnosti žádnou smlouvu neevidujeme. Pokud s Vámi komunikovali kolegové ze skupiny KESA, velmi prosím o přeposlání komunikace, abych mohla zařídit potřebné. Věřím, že je logické, že není možné postavit spolupráci na objednávce několika kusů výrobku, kde byla chybou systému nastavena cena 1 Kč, a pokládat je za sponzorský dar. Za chybnou cenu se upřímně omlouvám, bohužel v době technologií se něco podobného občas stane. Vážíme si, že máte zájem o spolupráci, všechny nabídky, prosím, směřujte na naše marketingové oddělení.
Ohledně případu, kdy se do aukční objednávky propsal překapávač ETA místo fritézy Tefal, mám informace, že se vše zdárně vysvětlilo. Pokud tomu tak není, ráda Vám osobně pomohu v řešení.
Velmi si Vás vážíme jako stálého zákazníka našich aukcí a děkujeme za průběžné podněty, které nám zde na Heuréce předáváte. Jsem Vám určitě k dispozici na níže uvedeném e-mailu, pokud byste potřeboval.
Za komplikace se ještě jednou omlouvám a přeji mnoho dalších úspěšných aukcí. Brzy také najdete e-mail s návrhem řešení nákladů, které jste měl při urgenci objednávky 668328 . :-)
Mějte se pěkně,
Alena Z.
Manažer Zákaznického centra
alena.zelenkova@datart.cz
Josef Konečný
Přidáno: 9. května 2012
- Přes několik telefonních hovoru s operátory již několik dní nezměnily objednávku dle mého přání.
Neustále slibuji a neplní co řeknou. Obrátil jsem se na jiného prodejce a tam mi vyšli bez problému vstříc. Doporučuji jako zákazník aby se zamysleli nad řádným proškolením zaměstnanců a to hlavně v IT oddělení kde nejspíš neumějí dle operátorů zhola nic a taky u operátorů, kde slibuji nemožné, nebo jen odbývají zákazníky (slibem neurazíš) a svádějí vinu na ostatní což po několika dnech začíná býti nesnesitelné.
Jen na prodejně pochodíte, po telefonu a internetu je to riziko.
Reakce: 10. května 2012
Dobrý den, pane Konečný,
četl jsem Vaši recenzi a je mi skutečně líto, že máte takovouto negativní zkušenost s naším Zákaznickým centrem. Snažil jsem se najít, v čem spočívá problém, avšak ve Vaší zprávě není dostatek klíčových informací.
Rád Vám pomohu vzniklou situaci vyřešit k Vaší plné spokojenosti a proto uvítám jakékoliv bližší informace na mém emailu níže.
Věřím, že společně najdeme vhodné řešení.
Pěkný den
- nízké ceny
- dobří zaměstnanci
Dobrý obchod s nízkými cenami a dobrými zaměstnanci-nevím,co víc dodat.
Reakce: 9. května 2012
moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen(a) :-)
Pěkný den
Anonym
Přidáno: 8. května 2012
- - cena
- - komuniakce
- - doprava
- výrobek který jsem objednal, měli nejlevnější v ČR, ovšem jako největší "+" hodnotím komunikaci a dopravu zboží. Po objednání zboží přes internet, mě tel. kontaktovala pracovnice obchodu, se kterou jsem domluvil termín dodání zboží a konzultoval další možnosti, samotná doprava proběhla tak, že mi zboží bylo
přivezeno v předem domluvený termín, kdy jsem byl dopravcem 1 hodinu před dodáním tel. kontaktován, zboží mi bylo
přineseno do 4. patra a byla mi nabídnuta možnost instalace a předvedení výrobku a to vše v ceně dopravného 250,-Kč. Na internetu objednávám již dlouho, většina dopravců vám vyhodí
výrobek jen před vchodové dveře do domu a tím to pro ně končí..., proto hodnotím - dávám 100% a s klidem mohu obchod jen doporučit, na druhou stranu byl to můj první nákup v tomto obchodě.... (výrobek - Ariston TCD G51 B)
Reakce: 9. května 2012
moc nás těší Vaše spokojenost s dopravou výrobku a celkový dojem z nákupu a zároveň děkujeme za vysoké hodnocení. :)
Krásný den
pokec
Přidáno: 4. května 2012
- Objednal jsem si telefon s tím ,že max. do tří dnů ho budu moci používat a po týdnu a ujišťování operátorky jsem stále bez telefonu a jakékoli zprávy od prodejce.Ještě chci podotknout,že jsem zvolil osobní odběr na prodejně abych ho měl co nejrychleji.DATART NIKDY VÍC!!!!!!!!!!!!!!!!
silně nedoporučuji
Reakce: 5. května 2012
je mi opravdu líto, že Vámi objednaný telefon stále není skladem. Rád bych prověřil, kde se stala chyba, ale z Vaší zprávy jsem nedokázal správně identifikovat objednávku, se kterou tato situace souvisí.
Tuto informaci mi můžete sdělit na můj email níže. Jistě se nám podaří dát celou věc do pořádku nebo alespoň najít řešení k Vaší plné spokojenosti.
Omlouvám se Vám za komplikace s vyřízením a přeji pěkný víkend