Recenze d-shop.cz
frantaj
Přidáno: 3. října 2008
Nevím jestli Inženýr, když psal recenzi, měl vysavač k dispozici, nebo jestli to bral jen podle údajů na internetu. U nás se totiž tento vysavač zatím začíná prodávat a bohužel v nabídkách obchodů se již objevuje, ale na stránkách Hoover se o něm ztím nic nepíše. Také jsem se o tento vysavač zajímal a našel jsem něco jen na slovinských stránkách Hoover, kde je i video o tomto výrobku, jenže tam je vysavač prodáván jako VMA 5530 a u nás se má prodávat jako VMB 5530 a tak je možné, že VMB 5530 je upraven tak, aby vyhovoval našim normám. To by se ale mělo dát zjistit na stránkách Hoover a tam bohužel nic nezjistíte a na dotazy mailem zastoupení Hoover v ČR moc nereaguje. Odpoví vám tak za měsíc s tím, že máte poslat číslo telefonu a že se vám ozvou a pak se zase nic neděje.Jinak si ale také myslím, že recenze tady by měly být spíš jako hodnocení obchodu a ne jednotlivých výrobků.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
flavia
Přidáno: 3. října 2008
Teda, že by internetový ochod byl životu nebezpečný čtu poprvé. Že by měl špatný kabel, to jsem si taky nevšimla a že bych při objednávání zboží byla v mokrém prostředí - ve vaně, nebo ve výlivce .... A propo ještě se mi nestalo, že by kabel od počítače šel ven snadno, nebo, že by sám upadl.
inzenyr
Přidáno: 19. září 2008
- Životu nebezpečný přívod 230V do zařízení.
Jedná se o velice nebezpečné zařízení díky přívodu elektrické energie. Když si uvědomíte, že s tímto zařízením pracujete v mokrém prostředí, tak zásuvka 230V není nijak zajištěná proti vypadnutí a navíc jak známe z počítačů tato zásuvka zrovna moc nedrží. Stačí aby vám kabel zasunutý do zásuvky spadl do vany, umývadla nebo výlivky, automaticky pro něj šáhnete a je to to poslední co jste na tomto světě udělali. :-(
Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí