Obchod Cybex.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Cybex.cz
Veve
Přidáno: před hodinou
- kvalita dopravy
Nakupuji zde pravidelně a nikdy nebyl žádný problém.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 20. května 2012
- Těžko říct.
- Nedodržuje zákon.
Nedůvěryhodný obchod. Přestože jsem zaplatil cenu, kterou mi napsal do faktury, zboží mi odmítl vydat. Prý kvůli chybně uvedené ceně na internetu.
Reakce: včera, 18:46
dovolte, abychom se Vám touto cestou omluvili za způsobené problémy při výdeji zaplaceného zboží. Budeme se snažit, aby se to již neopakovalo.
Martínková Lenka
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita dopravy
- ve srovnání s jinými obchody vždy levnější zboží
- nelze nic vytknout
velký výběr zboží,vynikající komunikace a rychlé dodání zboží,skvělé ceny
Reakce: včera, 18:44
velice si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení našeho obchodu. Věříme, že s našimi službami budete i nadále spokojena.
jirinka
Přidáno: 17. května 2012
- slevy
- malo reklamy
vyhodny nakup
Reakce: včera, 18:43
jsme velice potěšeni Vaším kladným hodnocením našeho obchodu. Budeme rádi, když se k nám budete opět vracet nakupovat.
forol
Přidáno: 14. května 2012
- kvalita komunikace
- široký sortiment, přehledný e-shop
- nefungující zákaznická linka
Objednávka po korektním objednání a zaplacení předem po 2 dnech zrušena obchodem z důvodu nemožnosti dodat za nabídnutou cenu (tomu rozumím, i když nechápu proč ta prodleva). Zákaznická linka včetně faxu nedostupná, na opakované e-maily odpověď opět až po 2 pracovních dnech. Peníze vráceny, ale komunikace na bodě mrazu. Chápu, že stát se může cokoliv, ale důležitá zejména u e-shopů je právě schopnost reagovat, jinak to působí podezřele - proto nedoporučuji.
Reakce: 16. května 2012
dovolte, abychom se Vám touto cestou omluvili za chybu personálu. Budeme se snažit, aby se to v budoucnu již neopakovalo.
Přidáno: 14. května 2012
- kvalita dopravy
- zbozi bylo na sklade, velmi rychle dodani
Reakce: 16. května 2012
děkujeme Vám za Vaše dobré hodnocení našeho obchodu. Věříme, že s našimi službami budete i v budoucnu spokojen(a).
Zdena
Přidáno: 13. května 2012
- Uživatelsky přehledné
- Věřila jsem v solidnost
Reakce: 13. května 2012
Dobrý den paní Zdeno,
jsme velice potěšeni Vaším kladným hodnocením našeho obchodu. Budeme rádi, když k nám opět přijdete nakupovat.
Mirek
Přidáno: 9. května 2012
- Blízko bydliště.
Reakce: 10. května 2012
dovolte nám, abychom Vám touto cestou poděkovali za pozitivní hodnocení našeho obchodu. Rádi Vás opět uvidíme.
Miko
Přidáno: 8. května 2012
- kvalita dopravy
- příznivé ceny, kvalitní výrobky
Reakce: 10. května 2012
jsme velice potěšeni Vaším kladným hodnocením našeho obchodu. Budeme rádi, když nás opět navštívíte.
Přidáno: 6. května 2012
- kvalita dopravy
- špatně funkční vyhledávání- nenajde např.: 2,5" přestože se na webu vyskytuje (přímo kopie textu ze zboží nenalezana, nalezne jej až fultextové vyhledávání)
V mém případě dobrá cena a doručení do 24 hodin.
Reakce: 7. května 2012
velice si Vážíme Vaší připomínky. V brzké době dojde k předělání webových stránek, které by měly splňovat vyšší požadavky zákazníků
Zobrazuji 1 - 10 ze 1003 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...101 Další »