Recenze clip-in.cz
Vinni
Přidáno: 11. dubna 2011
- vlasy se daj barvit i krepovat, cena
- jsou strašně moc proředěný, musim si je i tupírovat a jsou nekvalitni, lamou se, nechápu, proč je proředili???!!! vidim jak u toho švu jsou břitvou proředěný krátký chlupy!
nechápu proč ty vlasy prořeďujou??!!
Reakce: 28. dubna 2011
Tak na tuto otázku Vám nedokážu odpovědět, když nevím o jaké vlasy se jednalo?
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
nespokojena
Přidáno: 9. dubna 2011
Jsem nespokojená s jednáním majitele, a celkově s dodávkou, čekám již dva měsíce na vlasy a nic mi nepřišlo, takže kvalitu vlasu nemůžu hodnotit, ale jeho přístup k zákazníkum je hrozný
Reakce: 28. dubna 2011
Dobrý den, podle dodací lhůty tipuji, že se jedná o easy loop micro ring, pokud jste četla informace na stránkách, tak byste věděla, že se mi ztratila jedna zásilka nemalé hodnoty, takže jsem musel našetřit na další. V obchodních podmínkách je dokonce napsané, že dodací lhůta ringů může být až 2 měsíce. Pokud vím, tak jsem na všechny e-maily všem zákazníkům odpověděl. Pokud Vám má odpověď přes e-mail nedorazila, tak je na stránkách uveden můj telefon, takže jste mohla kdykoliv zavolat.
- Dobrý den, uvažuji o prodloužení vlásků pomocí clip in. Bojím se, že nebudu schopna si je sama připevnit.Neexistuje nějaký salon, kde umí poradit, pomoct?
- Děkuji.
Myslím, že clip in je šikovná pomůcka jak si rychle vykouzlit nádherný, ženský účes :-)
Reakce: 28. dubna 2011
Dobrý den, myslím si, že je to pouze o cviku, takže se to určitě naučíte na youtube je spousta videí podle kterých se to dá nacvičit.
Marťa
Přidáno: 18. března 2011
Romisek
Přidáno: 11. února 2010
- kvalita, cena, rychlost, celkový vzhled
Jsem velmi spokojená, jak s dodávkou tak s vlásky. Koupila jsem si 70g a úplně to stačí vypadá to prostě jako sestříhané vlásky a je to úplně super.
všem vřele doporučuji, neváhejte a jděte do toho stojí to za to...
díky.
maja
Přidáno: 20. ledna 2010
- Vlasy jsou sice ridčí, ale není to zas tak strašné, já jsem nadmíru spokojena a konecne jsem si splnila muj sen o dlouhych vlasech. A hlavně když je člověk umí dobře upravit, tak není připnutí u hlavy vůbec vidět!!!
určitě doporučuji těm kdo chtějí dlouhé vlasy a nechtějí je mít tak zničené jako u nastavovaných !!!!!!
Nela
Přidáno: 2. ledna 2010
Dobrý večer..Už dlouho uvažuji,že bych si nechala prodloužit vlasy...Ale problém je v tom,že moje vlasy jsou opravdu řidké a proto bych se chtěla zeptat zda-li by postačilo těch 51 cm. aby mé vlasy byly nadýchanější a přitom delší.
Pokud je nutná fotografie klidně vám jim pošlu.
Pokud možno odpověd zašlete na E-mail.
Předem děkuji za odpověd.
Reakce: 5. ledna 2010
tady bych spíš doporučil variantu 100g na adrese www.kupvlasy.cz.
Bzirský
Anonym
Přidáno: 9. prosince 2009
- CENA,BARVNÁ ŠKÁLA,VLAS JE VLAS,DOBŘE DRŽÍ I V CULÍKU.
- VE 100G NEJSOU VŠECHNY MELÍRY VE SVĚTL.ODSTÍNECH:-'(
DOBRÝ DEN,JSEM SPOKOJENA,CENA I CLAS JE PĚNÝ,JE FAKT ŽE NA OBRÁZKU VYPADAJÍ 70G HUSTĚJI,VZALA BYCH SI URČITĚ TY 100G,ALE V TOMTO PROVEDENÍ SVĚTLÉHO MELÍRU VE 100G NEJSOU,ŠKODA,JEDINĚ DVOJÍ BALENÍ,JEŠTĚ TO MOŽNÁ TAK DOPADNE,UŽ SE TO ELE PRODRAŽÍ,SPODNÍ ČÁST VLASŮ BY MĚLA BYÝT VŽDY HUSTŠÍ NEŽ VRŠEK VL.TAK PROTO,JINAK OK.-)
Eva
Přidáno: 29. listopadu 2009
- dají se barvit,
- žehlit
- kulmovat
- nemám nic
Dobrý den, také jsem si koupila vlásky, přírodní a jsem spokojená, protože je mám na zahuštění těch svých. Dokonce jsem si je i dobarvila na svoji barvu.Dají se kulmovat i žehlit a pokud si nacvakám všechny, upravím, tak mám příjemně husté vlasy. Také jsem je lehce zastřihla. Prostě doupravila jsem si je, tak ,jak mi to vyhovuje, aby vlásky působily přirozeně.
Myslím, že vlásky jsou dobrým pomocníkem k pěknému vzhledu účesu.
deni
Přidáno: 28. listopadu 2009
- hustota vlasů
Taky jsem nespokojena s hustotou vlasů, sice jsou 51 cm dlouhé ale je to opravdu jen pár chlupů takže se s vlasy stydím vyjít ven protože to asi každý pozná že jsou nadstavené.
Reakce: 29. listopadu 2009
a proč jste vlasy nereklamovala? Respektive se mi to nějak moc nezdá, 51cm vlasy váží +- 85g, takže dokonce víc, než psaných 70g. Je mi líto, že se Vám zdá, že nejsou dostatečně husté.