Obchod Ceske-tradice.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Ceske-tradice.cz
Přidáno: 31. srpna 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- široký sortiment, přijatelné ceny, zboží, které není běžně dostupné
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 30. srpna 2010
Hana
Vřele doporučuji.
- Velký výběr
- Přehlednost
Přidáno: 29. srpna 2010
Katka
- kvalita komunikace
Pro:
- Velký výběr.
- Příjemné podmínky dopravy.
- Spolehlivost.
Proti:
- Ceny některých výrobků jsou stejné jako v kamenných obchodech, tím k nákupu příliš nemotivují. Vybírám jen věci, které v blízkých kamenných obchodech neseženu.
Přidáno: 24. srpna 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- seženu zde to co hledám a pokud ne mohu požádat, jestli by se toto zboží dalo sehnat.
- oceňuji velký zájem o zákazníka, radu a ochotu.
- zatím o žádných nevím
Vyjádření obchodu Ceske-tradice.cz
Děkujeme za velmi milou recenzi a těšíme se zase někdy na shledání nejen na stránkách Českých tradic, ale i na vzorkové prodejně v Mariánských Lázních! Jitka Bestajovská
Přidáno: 22. srpna 2010
Zlatka
- kvalita komunikace
- mám pouze dobré zkušenosti - příjemné jednání, ochota, spolehlivost
- obchod jsem doporučila (důvodem je velký výběr zboží, rychlé dodání zboží, profesionální přístup)
Pro:
- - přehlednost, rychlost, spolehlivost
- viz výše
Přidáno: 22. srpna 2010
Přidáno: 21. srpna 2010
ola
- kvalita komunikace
Pro:
- V klidu si mohu rozmyslet svůj nákup, ušetřím čas a pohonné hmoty (někdy i nervy) na shánění věcí po kamenných obchodech.Běhat z obchodu do obchodu , když chci "něco" vytvořit, to bere čas a sílu.
- Navíc jste adresně vzdáleni a to pro přímý nákup není.
- E-shopy mě velmi vyhovují celkově.
- Zatím žádné neznám.
Přidáno: 21. srpna 2010
ml
Přidáno: 14. srpna 2010
- kvalita komunikace
V této objednávce jste mi poslai 1 položku jinou než byla objednaná. Jsem z vesnice, tak jsem nad tím mávla rukou jelikož to bylo ve stejné ceně.Jen mě to mrzelo a barvička chyběla.
Tento obchod rozhodně doporučuji i přes malinké chybičky se mi naše spolupráce líbí.
Proč podoručit? Neznám jiný podobný obchůdek. A vlastně ani nehledám, tak když se mě někdo ptá, jasně vyhrajete.
A proč ne? nevím
Pro:
- Velký výběr zboží
- A opět velký výber zboží
Proti:
- Nerada reklamuji zboží které musím odesílat a čekat až dorazí nové.
Vyjádření obchodu Ceske-tradice.cz
Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek! Velmi se omlouváme za chybičku při kompletaci Vaší objednávky. Bohužel netuším o jakou objednávku se jedná a jaká zde byla chyba, pokud se s námi zkontaktujete emailem, dáme vše do pořádku. Pěkný zbytek prázdnin Jitka Bestajovská
Přidáno: 3. srpna 2010
Serafine
- kvalita komunikace
u výrobků podrobný popis zboží
(na co se hodí, co se dá vyrobit atd.)
jako příklad hotové výrobky z materiálu
Pro:
- velké množství sortimentu