• Výhodu že mám pro svou dceru krásné a kvalitní oblečení z domova.

• Jsem velice spokojená, rychlé dodání během pár dnů, vysoká kvalita a skvělá nabídka. Už jsem objednala několikrát a těším se na další nabídku.

Vždy vše dorazí v pořádku a oblečení je nádherné!

Vše super, úžasná nabídka, nakupuji opakovaně - ale právě proto mi vadí nedůvěra při placení na dobírku, chápu špatnou zkušenost, ale možná by se klienti dali odlišit.....

• Rychlost, kvalita balení

Velice ochotní prodejci,kteří opravili chybu ,kterou jsem omylem při objednání udělala.Stačilo napsat a vše bylo vyřízení k mé spokojenosti.

• Rychlé jednání a moc pěkné zboží

Jsem spokojena, zásilka přišla velmi brzy a v pořádku.

Hezké oblečení

• cena

Opravdu skvělý obchůdek.Velmi rychlé doručení a zboží nádherné.I když jsem potřebovala zjistit nějaké podrobnosti k výrobku,tak paní byla velmi ochotná a poradila.Vřele doporučuji a ještě jednou děkuji Šárka

rxchlost. ochota

• Vše super!

• TO JE COOL

NEMá

Extra rychlá expedice objednávky. Objednávala jsem již po druhé, vždy vše v pořádku. Krásné holčičí šaty, velikost sedí materiál odpovídá popisu, zpracování bez vad .

Výborné

Vše v pořádku. Komunikace i rychlost odeslání a doručení. A šatičky pro dcerku jsou nádherné. Ráda nakoupím znovu.

Jsem spokojena s věcmi, které jsem objednala. Zboží přišlo brzy a doporučuji všem zákazníkům tento obchod.

Super obchod, rychlé dodání, kvalitní věcičky

Nakupuji opakovaně, vše vždy v naprostém pořádku. Kvalitní materiál , krásné kousky.