Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

BuldokMobil

?
Nízký počet hodnocení za poslední 3 měsíce.

Recenze BuldokMobil

Přidáno: 10. května 2012

• obloukem se vyhnout

tohle mluvi za vse

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 8. května 2012

• Nízké ceny :-)

Přidáno: 4. května 2012

• kvalita dopravy
  • komunikace

Přidáno: 30. dubna 2012

• kvalita komunikace
  • je dobře dosažitelný a spolehlivý
  • žádné

velmi dobrý

Fanda

Přidáno: 22. dubna 2012

• Ochotni prodavac, rychla reakce eshopu
  • Chybel cz navod, ale ten je na webu.

Vcera jsem objdenal a hned mi volal prodavac, ze v sobotu maji otevreno do 15h. Jenomze ja byl v praci, takze bych to nestihl ale prodavac mi nabidl ze mi telefon odveze do prace az on pojede z prace domu. Super diky

Jana Grabiec

Přidáno: 25. března 2012

• kvalita komunikace
  • super ceny a ochotní zaměstnanci
  • žádné

jsem naprosto spokojena :o)

Přidáno: 24. března 2012

• Příznivé ceny
  • Objednal jsem si mobilní telefon s dostupností 3 skladem a po 12-ti hodinách mi přišla zpráva že není skladem.

Ales

Přidáno: 23. února 2012

• Dnes jsem vyřizoval reklamaci a nemužu souhlasit z názorem ze včera. V prosinci 2010 jsem koupil K800 a 17:2:2012 reklamoval a opravdu jsem necekal po přečtení recenzé že mi vrátí peníze. Peníze i Vrátili! Celou částku! Velmi solidní eshop
  • nic

Opravdu doporučuji

• Ne (1)

AS

• nic
  • Před časem jsem koupil mobil - bez českého menu, bez českého návodu / finština, švédština angličtina / bez české klávesnice. Druhý den jsem ho vrátil, bez komunikace z jejich strany.. na mé tel urgence mi bylo vynadáno.
  • maily s dotazy a komunikací, včetně potvrzení převzetí mobilu a vřrácenky - dopisu odstoupení od smlouvy mi byly mailem potvrzeny.
  • od nich žádná odpově´d v zákonné době.
  • Počkal jsem na její uplynutí a urgoval znovu, jako odpově´d na recenzi mi bylo zde odpovězeno, že jsem si mobil nevyzvednul - prý odmítám - aniž bych ovšem byl vyzván, natož pak prookazatelně vyzván. Prý neoprávněný zásah. Při reklamaci ale žádná odpověď. Při další urgenci mi bylo vrácení peněz slíbeno, ale s tím, že se jim prý ztratily dokementy / zár list, faktura a odstoupení od smlopuvy - jejich přijetí mi ale potvrdili :)
  • Postupuji následovně : upozornil jsem ,. že budu řešit soudně -
  • podal jsem k soudu pro Prahu 4, kam spadá sídlo organizace žádost o vydání soudního příkazu k vydání platebního rozkazu s náhradou všech soudních výdajů a úrokem.
  • Buldokmobil má několik internetových bratříčků, třeba podání podat na majitele - provozovatele, kontakt v rejstříku na www.justice.cz
  • Docela se těším na reakci Buldokmobilu, na výši úhrady po započítání nákladů na advokáta / doporučuji nešetřit /, ušlou mzdu , cestování atd...
  • Přeji úspěšné vyřízení případu a rozhodně nečekat - pouze na dodržení zákonných lhůt a schovávat ústřižky, doručenky, maily, jednat prokazatelně
  • A informovat další zákazníky.

K hromadné žalobě se rád připojím, možno mne kontaktovat na monsek@email.cz
Třeba nechat také prověřit původ zboží stejně jako způsob účetnictví
vedopuicí se mi představil jako Vokurka snad to p. Halešovi, majiteli Buldokmobil a dalších potěmkinovských obchodů, vyřídil.
Pro heureka - nesmysl v požadavku na vyplnění hvězdiček, protože pokud nechcete dát ani půl hvězdičky, nemáte možnost dát ani zápornou a pů kladné si nezaslouží. Sto nezpokojených zákazníků dá za deset zpokojených a to je blbost

• Ano (3)

Reakce obchodu BuldokMobil

Děkujeme naší konkurenci za recenzi..

Petr

Přidáno: 23. února 2012

Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

Zobrazuji 1 - 10 ze 98 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...10