Obchod BScom s.r.o. získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze BScom s.r.o.
Mafioszo
Přidáno: 20. května 2012
- Dobré ceny, dobrá komunikace
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
krakonoš
Přidáno: 20. května 2012
- rychlost
- málo prodejců při větším počtu nakupujících a to nejvíce v sobotu
vše OK
zákazník z UL
Přidáno: 18. května 2012
- kvalita komunikace
- hlanví je že se člověk může spolehnout na to co si vyberu to dostanu a hlavně myslím dobré ceny!!!
- Hlavní slabina je že jste daleko :-)
spolehlivost , dobré ceny a celkem dobrý výběr zboží uplně celkově hodnotím váš obchod 97% MALILINKO POD ALZOU ALE TO JE DÁNO DOSTATKEM ZBOŽÍ KTERÉMU SE ASI NEDÁ KONKUROVAT
J.K
Přidáno: 15. května 2012
- kvalita komunikace
- rychlá a kvalitní komunikace
- rychlost dodání
- o žádných nevím
rychlá a kvalitní komunikace
rychlost dodání
všem doporučuji
Helena
Přidáno: 14. května 2012
- kvalita komunikace
S nákupem zboží jsem velmi spokojena. Určitě doporučuji všem ostatním.
desraj
Přidáno: 14. května 2012
- Rychlost, dobrá cena.
V BScom Trutnov jsem nakoupila poprvé dle tipu členů rodiny mé sestry, kteří zde nakupovali několikrát a byli vždy spokojeni.
Doporučuji všem využít služeb firmy BScom, protože jsou rychlí, spolehliví a mají dobré ceny :-).
oliwerka
Přidáno: 11. května 2012
- perfektní
- žádné
doporučuji
vovec
Přidáno: 11. května 2012
- kvalita dopravy
- vstřícnost,když mají napsáno,že zboží je skladem,tak opravdu je (ne jako v jiných shopech)
- nevím
Super jednání,ochota,okamžitá reakce,měli poslední kus a byli ochotni mi ho zarezervovat,dokud nedorazí mé smlouvy o úvěru. Na telefonáty reagují příjemně a funguje zde zpětná vazba. Jsem spokojena děkuji
Jakub Veselý
Přidáno: 10. května 2012
- Cena, přehlednost
- Dodací lhůta, organizace zboží (eshop neukazuje správně jestli mají nebo nemají skladem a lákají zákazníky)
Nakoupil jsem kvůli ceně nebo kvůli umístění obchodu. Naposledy jsem se ale spálil. Chtěl jsem objednat foťák v akci a při objednávce psali skladem více než 5ks. Třetí den ale napsali, že skladem není a že netuší, kdy bude. Připadalo mi to jako lákadlo na zákazníky, které přitáhne více lidí do jejich eshopu nebo chyba v ceně produktu, kterou nechtěli přiznat. Každopádně doteď foťák nemám a netuším ani, kdy dorazí.
Přidáno: 7. května 2012
- kvalita komunikace
- neschopnost pružně reagovat ,případně nabídnout jinou značku než byla požadována pokud požadovanou nemám zrovna na skladě
aby se raději obrátili na jiného dodavatele
Zobrazuji 1 - 10 ze 1176 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...118 Další »