Recenze Bookshop.cz
Anonym
Nedoporučuji, nespolehlivý, neinformují o problémech.Proti:
- Objednala jsem zboží, které mělo přijít do 14 dnů, 14 den jsem volala co je se zbožím, prodejce mi oznámil, že zboží bohužel není, to jsou služby na 2 věci....Jsou velmi nespolehlivý a zákazníka včas neinformují o vzniklých problémech, nebrat!!!
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Pavla S.
Stejná zkušenost jako předchozí. Objednala jsem dvě knihy, které na webu inzerují jak "skladem". Dnes mi dorazil email:Vážený zákazníku,
vaše objednávka č. XY byla z důvodu skladové nedostupnosti stornována! Velice se Vám omlouváme za tuto nepříjemnost.
Naštěstí jsem si objednávala na dobírku a nezaplatila rovnou převodem.
Proti:
- - inzerované zboží není skladově dostupné
Peter Kusenda
Přidáno: 20. ledna 2012
Obchod nezvládá základní komunikaci se zákazníky - klame o stavu skladu (přitom by mělo být vše zautomatizováno).Nekupujte zde!
Pro:
- Přehlednost eshopu
Proti:
- Musím bohužel konstatovat, že tento obchod klame o skutečném stavu naskladněného (dostupného) zboží.
- Po objednávce knihy (Tokijské květy), která proběhla 22/12/2011 (stav knihy byl označen jako SKLADEM) jsem se počátkem ledna dotazoval, kdy kniha přijde. Bylo mi řečeno, že to bude nějaký týden trvat, že to mají na pobočných skladech, kde probíhá inventura. Po mém dalším dotazu z minulého týdne mi bylo sděleno, že knihu vůbec nemají a mít nebudou - NEKUPUJTE ZDE!!!
Přidáno: 27. prosince 2011
Pavla
Přidáno: 13. prosince 2011
kuma
Přidáno: 12. prosince 2011
Minxy
Přidáno: 12. prosince 2011
Lariš
Objednal jsem si dvě knihy, vše bylo uvedeno že je SKLADEM !! ...dnes jsem dostal odpověď: vaše objednávka č. ---- byla z důvodu skladové nedostupnosti stornována! V tomto obchodě již nic kupovat nikdy nehodlám...Proti:
- Kniha která je uvedena skladem, ve skutečnosti skladem není !
- Dělají si z lidí blázny. Nedoporučuji !!
Přidáno: 7. prosince 2011
alt
Přidáno: 6. prosince 2011
Anonym
Po více jak 20 dnech od objednání jsem se ozval, kde jsou mé knihy. Až poté mi bylo emailem sděleno, že jedna z knih bude dostupná až za další 4 týdny.Pokud už se rozhodnete využít služby tohoto obchodu, použijte pro jistotu platbu na dobírku a sjednejte si lhůtu pro dodání (v obchodních podmínkách není uvedena).
- Absolutní neprofesionalita.
- Prodávají zboží, které nejsou schopni dodat nebo dodat v přiměřené lhůtě
- Informování ze strany obchodu žádné.