Obchod Bikeathletic získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Bikeathletic
Lukáš Procházka
Přidáno: 13. května 2012
- výbava americký fotbal
- sleva pro týmy ČAAF
- cena za doručení
- absence produktů Riddell
S obchodem jsem spokojen, protože hraji americký fotbal pravidelně za Brno. Škoda jen, že ceny se podstatně navýší pokud chcete objednané zboží poslat a není více poboček. Ale jinak všem doporučuji.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 9. května 2012
- kvalita komunikace
- jediný obchod v ČR, který umožňuje nákup chráničů a vybavení na americký fotbal.
- Osobně bych ocenil větší rozsah sortimetu (helmy Riddell)a lepší možnost vyzkoušet si vystroj v potřebných velikostech.
Celkově výbornej krám.
Přidáno: 4. května 2012
- od objednání do 24 hodin doručení,
- ještě kdyby ta pošta zkusila zavolat na uvedené tlf číslo
1 *
Wildhog Znojmo Knights
Přidáno: 27. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Přehledný a ucelený sortiment zboží pro am. fotbal.
- Zatím jsem žádnou nenašel
Super nabídka zboží v přijatelných cenách
Reklamace i po telefonické domluvě možná a bezproblémová.
Měl jsem možnost komunikovat přímo s majitelem (Happy Crash Bowl Znojmo 2010) velice ochotný, vstřícný.
Nebyl by možná špatný i bazar použitých chráničů pro začínající hráče, aby nemuseli investovat hned takové částky.
Také by bylo dobré rozšířit funs předměty, které by mohlo sloužit jako dárkové zboží (sošky, plakáty...)
Lukáš
Přidáno: 27. dubna 2012
- rychlost dodání
doporučuji
chamai
Přidáno: 5. dubna 2012
- kvalita komunikace
- velmi siroky specializovany sortiment - dobry vyber
- jedine polohu kamenneho obchodu
objednavka dostupna velmi rychlo, mily pristup, siroky sortiment, primerane ceny
- kvalita dopravy
- rýchla a bez problémová komunikace s obchodem
- odborník který vám poradí
- ceny
- mohl by mít větší výběr
obchod doporučuji, škoda že je pouze pobočka v Praze
Přidáno: 29. března 2012
- kvalita dopravy
- Jediný v republice s daným sortimentem na kamenné prodejně.
- Nabízí mnoho zboží, nicméně ne vše je na skladě a není poznačeno na www stránkách, že není. Faktura se normálně vystaví, zaplatí se, ale že zboží není se kupující dozví, až když se začne ptát proč stále nedorazilo.
Až na maličkosti, sem spokojen a dále bych ho určitě doporučil.
Jarda94
Přidáno: 23. března 2012
- Žádné
Tento obchod je opravdu skvělý nakoupíte v něm vše co potřebujete jak už na Americký fotbal tak na Baseball a navíc určitě se vám už někdy stalo že jste přišli do sportovního obchodu a člověk po kterém jste něco chtěli o tom buď nevěděl anebo byl nepříjemný prodávající v Bikeathletic ví o svém zboží vše doporučí vám skvělé věci za super ceny a ne jako v jiných obchodech to nejdražší aby měli dobrou tržbu. S Bikeathleticem jsem nadevše spokojen jen zkuste samy ;)
TRNAVA BULLDOGS
Přidáno: 22. března 2012
- kvalita dopravy
- Poloha voci Slovensku, vyborna komunikacia predajcu so zakaznikom, serioznost.
- Absencia Riddell produktov a Adidas futbalovej obuvy.
Vyborny, seriozny, rychly obchod.