Recenze Bezva-ceny.cz
Honza
Přidáno: 15. května 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
nemam
Přidáno: 24. února 2011
Milan Kurečka
Přidáno: 11. února 2011
- POZOR!!!
- Velmi špatná zkušenost!!!
- Vyřízení objednávek trvá velmi dlouho a při nevyzvednutí VYMÁHAJÍ dopravné.
- Volají pouze ze skrytých čísel.
- První dvě hodnocení si napsali nejspíš sami.
Doporučuji se tomuto obchodu zdaleka vyhnout.
Reakce: 18. ledna 2012
Vážený pane Milane, snažíme se tímto eliminovat "šprýmaře", kteří na internetu objednávají u různých e-shopů a poté zásilky nevyzvedávají. Tak jako je ze zákona chráněný zákazník proti podvodným e-shopům, tak i e-shop má nárok být chráněn proti "zákazníkům", kteří mají v úmyslu poškozovat tímto jednáním internetové obchody.
jardoc
Přidáno: 30. listopadu 2010
- všechno
Po týdnu od objednání s platbou bankovním převodem nereagují na maily, neberou telefon. Zboží inzerovali dodání do dvou dnů.
Pokud možno, vyhněte se nákupu na tomto obchodu!
Reakce: 27. ledna 2011
Vážený zákazníku, prosím kontaktujte nás e-mailem na obchod@bezva-ceny.cz nebo telefonicky na zákaznické lince 725 240 486. Pokud Vám zboží nebylo zasláno, zřejmě nedošlo ke spárování objednávky s platbou. V případě platby bankovním převodem se zboží odesílá až po připsání částky na účet. Bohužel neuvádíte konkrétní údaje, takže zde nejsme schopni na Vaši stížnost přesně reagovat. Budeme rádi, pokud nás s Vašim problémem budete kontaktovat.
jardoc
Přidáno: 27. listopadu 2010
- dosud neznám
- zboží dle webu skladem, platba bankovním převodem, do tří dnů po platbě nejsou schopni dodat
poprvé a hned naposled :-((((
Reakce: 27. ledna 2011
Vážený zákazníku, odpověď na Vaši stížnost/recenzi naleznete výše. Jelikož jste zadal stížnost 2x.
Nick
- - dobrá cena
- - rychlost
- - přehlednost
- - zatím jsem nenašla
- pro mně zcela vyhovující