BestTrade
Recenze BestTrade
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Matony
Přidáno: 16. května 2011
Alfino
Přidáno: 27. ledna 2011
- Nízka cena.
- A musím sa ospravedlniť, napokon sa mi ozvali mailom a ospravedlnili sa, že majú problém s komunikáciou, pre nedostatok personálu kvôli chorobe. Napokon mi na druhý krát dodali všetko v poriadku.
- Komplikovaná komunikácia a je nutné komunikovať v angličtine alebo nemčine, mne to síce problém nerobí, ale niekomu môže.
Vyzerá to byť v pohode
Alfino
Přidáno: 19. ledna 2011
- Objednal som sporttester POLAR FT80 black spolu s Flowlink ale včera mi prišiel balík a bol tam len flowlink. Telefonický kontakt +4369919561020 je neustále nedostupný a na žiaden mail mi zatiaľ neodpovedali! Obávam sa, že som sa pripravil o 200€ nakoľko som zaplatil vopred. No ostáva mi len čakať a dúfať.
Nedoporučujem nákup v tomto obchode, prípadne určite nie s platbou vopred. Som veľmi sklamaný.
Anonym
Přidáno: 14. ledna 2011
- Mají zboží, které je jinak v EU nedosažitelné
- Svoji chybu rychle napravili
- Zaslali jiné zboží než bylo objednáno a poté nekomunikovali
- Za chybu se neomluvili
- Obchod zcela nahodile mění jazyk komunikace
Objednali jsme snowboard. Přišel za 2 dny, ale jiný (přibližně stejná hodnota, ale zcela jiný model), takže jsme jej rovnou poslali zpět. Firmě jsem hned napsala email, podle sledování zásilky jsem viděla, že prkno opět převzali, ale nekomunikovali. Až na druhý email třemi slovy napsali, že teď posílají to správné prkno a naštěstí v balíku opravdu bylo.
Takže se nakonec zdá, že se nesnaží člověka okrást, jen mají v objednávkách poněkud bordel.
Johny
Přidáno: 4. ledna 2011
- Měli zboží, které bylo v českých obchodech zcela nedostupné za cenu nižší než v českých obchodech. Dodání DHL z Rakouska za cca. 17 hodin.
- Trvalo jim skoro 5 dní než zboží vyexpedovali (ale bylo to před Vánoci).
Jsem spokojen. Zboží za dobré ceny, rychlé dodání. Problém byl u DHL, kde kurýr nevybral dobírku a odevzdal balík zdarma. Na zaplacení dobírky se se mnou domluvil později telefonicky. Zřejmě nějaký informační šum u DHL. Při prvním nákupu jsem neriskoval platbu předem, příště to asi zkusím. Obchod se zdá být seriózní. Na email s dotazem na termín dodání bylo ještě týž den odpovězeno.
Roman
Přidáno: 15. října 2010
- nejlevnější cena na trhu
- rychlá zásilka do 2 dnů, DHL
- dobrá komunikace Emilem
- obchodní podmínky
Naprostá spokojenost. Po objednání zboží jsem se vylekal některými negativními recenzemi, ale na rakouských stránkách jsou vesměs pozitivní zkušenosti. Zboží (eliptical Reebook) došlo rychle a v pořádku. Platil jsem dobírkou.
Anonym
Přidáno: 3. září 2010