backorky.cz
Obchod backorky.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze backorky.cz
sycanda
- kvalita komunikace
- je v Praze a mam moznosti i osobniho odberu zdarma
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
- kvalita komunikace
- Skvělá komunika, rychlost, ochota, okamžitá výměna zboží.
Paní majetelka je moc ochotná, vše zařídí, vyjde maximálně vstříct. Není problém botičky vyměnit, pokud nesedí velikost. Nemám co vytknout.
- kvalita komunikace
- maximální přizpůsobení se kupujícímu
- žádné
Vřele doporučuji tento obchod pro všechny rodiče, neboť je zde veliký výběr dětských bačkůrek, které jen tak někde nekoupíte, za báječné ceny a bačkůrky jsou i krásné !!!
Pavla
Přidáno: 17. února 2012
- kvalita komunikace
- moznost osobniho odberu a zkouseni
velice dobra komunikace a velice mila a ochotna pani u osobniho odberu
Bártová
Přidáno: 12. února 2012
- kvalita komunikace
- Především možnost osobního vyzvednutí, ozkoušení a případná výměna na místě, je-li zboží skladem. Sortiment velký, v budoucnu mám v plánu kupovat i nadále. Sněhulky pěkné, teplé, osvědčily se v letošních velkých mrazech.
Nutně jsem potřebovala teplé sněhule pro syna, zde jsem našla, pěkné na pohled, teplé, výborná cena, nad polským výrobcem jsem se sice pozastavila, ale nelituji. Komunikace perfektní, osobní odběr okamžitý, rychlý, majitelka příjemná. Určitě doporučuji, můj nákup zde nebyl poslední!
Gaston
Přidáno: 10. února 2012
- kvalita komunikace
- Kvalitní zboží, skvělá komunikace s prodávajícím, možnost osobního odběru
- Nemá
V obchodě jsem již nakupovala k veliké spokojenosti, takže jsem se ráda vracela a vracet se budu. Přesto, že mám docela averzi vůči polským výrobkům, nabízené botičky a bačkůrky Befado jsou kvalitní, pěkné a dlouho vydrží.
Obchod mohu vřele doporučit.
Jana
Přidáno: 6. února 2012
Doporučuji!!!
Výborný nákup, bezvadné zboží, skvělá komunikace.
Přidáno: 5. února 2012
- dobré zboží
- rozumné ceny
- dobrá komunikace se zákazníkem
alternat_iva
Přidáno: 3. února 2012
- kvalita komunikace
- kvalitní zboží, příjemná komunikace, seriózní jednání
Doporučuji.
Přidáno: 3. února 2012
- kvalita komunikace
- Dobrá nabídka kvalitních dětských bot v barvách a vzorech, jaké se v kamenném obchodě nenajdou, za slušné ceny, a s perfektním servisem. Spolehlivý návod na měření nohy, aby bota seděla.
Nelze než doporučit. Dobrá komunikace s obchodem i s dopravcem, velmi rychlé dodání, zboží kvalitní a hezké. Nemohu než bezvýhradně doporučit.