Recenze Baby shop Dino
Anonym
Přidáno: 17. dubna 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
lulinka
Přidáno: 21. prosince 2011
- e shop dodal zboží v pořádku a rychle.
- jednání v případě reklamace!!!!
- Jedná se o komunikaci přímo s reklamačním oddělení Kenyo!!!Bohužel se nejedná o služby tohoto e shopu ale s výrobcem zboží které jsem koupila.
V případě problému se zbožím a k tomu vyřízení reklamace odpovídají záporně.Vyjádřili se úplně k vymyšlenému problému než se jednalo a bez předešlé domluvy zboží vrátili neopravené.
Reakce obchodu Baby shop Dino
Reakce: 30. prosince 2011
negativní hodnocení a rozčarování zákaznice nás velice mrzí. Reklamaci zákaznice nevyřizoval náš e-shop, ale přímo reklamační oddělení dodavatele výrobku. Ten bohužel reklamaci označil za neoprávněnou, toto rozhodnutí ale my nemůžeme ovlivnit. Soňa Harabišová
Katka
Přidáno: 3. listopadu 2010
Přidáno: 12. června 2010
- kvalita dopravy
Stránky tohoto obchodu jsou přehledné.Nakupovala jsem poprvé a určitě bych to zopakovala.Zboží dorazilo,tak jak mi řekli a ve 100% stavu.Určitě bych tento obchod všem doporučila.Je spolehlivý.
Zuzka M.
Přidáno: 4. června 2010
- kvalita dopravy
- Profesionální přístup, rychlost a informovanost zákazníka o stavu objednávky.
- Na žádné jsem nenarazila.
Byla jsem mile překvapena a mrzí mě, že jsem na tento obchod narazila, až když jsem měla většinu výbavičky pro miminko pořízenou, jinak bych rozhodně nakoupila více.
Přidáno: 21. května 2010
- Je v místě bydliště
- ceny srovnatelné s internetem
Kamenná prodejna je v místě bydliště a ceny jsou srovnatelné s internetem ve větších městech. rychlá a milá komunikace, vše bez problému. paní majitelka výjde vždy vstříct, vždy je milá a ochotná poradit i pomoci. Tento obchod doporučuji všem, ať už nákup přes internet nebo osobně.
Přidáno: 21. května 2010
- kvalita dopravy
- můžu nakoupit a prohlédnout zboží přímo z domova a hlavně v klidu bez stresu
Přidáno: 14. května 2010
- kvalita komunikace
- zaujali mě věci, které nabízejí a ceny
Miroslav Doubek
Jsem spokojen
Miluše
Přidáno: 26. dubna 2010
- - velký výběr zboží
- - oproti jiným obchodům nižší ceny
Velice rychlá reakce na objednávku, naprosto perfektní komunikace s obchodem, zboží perfektně zabalené, dodání do 5 dnů.
Bezchybný obchod. Děkuji.