Autosedačky-postýlky.cz
Recenze Autosedačky-postýlky.cz
Přidáno: 4. května 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
brambur
Přidáno: 20. března 2012
- Vše proběhlo na 1*, pro nákup zde (objednání kočárku) jsem se rozhodla po velmi příjemném telefonickém rozhovoru a ochotě paní šéfové.
Za mě nejvyšší spokojenost a nejlepší komunikace a ochota, s jakou jsem se v případě nákupu přes internet setkala!!!! Mohu s čistým svědomím jen a jen DOPORUČIT! :-)
Přidáno: 8. března 2012
Jana
Přidáno: 24. února 2012
Přidáno: 14. února 2012
Joker
Přidáno: 2. února 2012
- Objednávka přijata okamžitě, zboží dodáno přesně podle instrukcí v dobrém stavu v daném termínu. S tímto spokojenost nejvyšší.
- Autosedačka zabalena / dodána / v bedně, jejíž vzhled vzbuzoval obavy o obsah. Naštěstí se obavy nepotvrdily. Potrhaný a špinavý byl pouze originální obal autosedačky.
Rozhodnutí k nákupu v tomto obchodě bylo na základě dobré nabídky, včetně cenové.
Zatím žádné zkušenosti,tento způsob nákupu moc nepoužívám.
Doporučuji.
Až na tu maličkost jsem spokojen.
Max
Přidáno: 15. prosince 2011
Pool.M@seznam.cz
Přidáno: 1. prosince 2011
- Rychlé jednání i dodání.
Objednal jsem si tříkolku šedo - modrou, telefonicky jsem byl informován že není. Nabídly mi místo modré zelenou, koukl se na obrázky "reflexní zelená" ok souhlasil jsem. Proto mi přišla celá zelená, ale úplně jiná.
Vše se vyřídilo, omylem odeslali novější model, ale obchod nabídl výměnu na jejich náklady. Tuto nabídku jsem odmitl. Děkuji!!!!
Reakce obchodu Autosedačky-postýlky.cz
Reakce: 4. prosince 2011
Dodavatel poslal omylem odlišný odstín, věc je v řešení, za nedopatření de omlouváme. Vše je o domluvě, jsme lidé.
Pucla
Přidáno: 4. listopadu 2011
Marketa
Přidáno: 27. října 2011
- zboží přišlo nepoškozeno
- po telefonickém rozhovoru, kdy jsem ujistila prodejce, že sedačku potřebuji před vikendem, mi poslali sedačku obratem v jine barve než jsme puvodně objednali, ale i tak je hezka a nahodou možná i hezčí
jsem spokojena s kvalitou, cenou i přístupem prodejce