Recenze Autorádia-HiFi
Anonym
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
kupec
BOB
Jaromír
Bean08
Přidáno: 18. května 2012
- Rychlé jednání, ochota pomoci a poradit v tom nejlepším.
- Nakoupit v tomto obchodě jsem se rozhodl kvůli doporučení od známého. A jsem nad míru spokojen.
- Žádné proti
Doporučuji všem, kteří rádi ochotné a rychlé jednání. Těším se na další spolupráci s tímto obchodem.
Barnie
Pepa
Přidáno: 11. dubna 2012
lucky
Přidáno: 22. března 2012
- ...neskutečně vstřícnej a milej přístup p. Menčíka..snaží se v klidu a v pohodě ve všem vyhovět a poradit !!!!náhodou jsem tento obchod objevil když jsem sháněl pro kamaradku "jen" rameček na autorádio pro znamou...a nikam jinam už nechodím...:))
- ...doufám že dlouhooooo nic nebude...
jestli víte ba i nevíte co chcete do auta za muziku...přijdě s klidným srdcem sem!!!!
max
Přidáno: 24. února 2012
Jet Li
Přidáno: 17. února 2012
- Cena,rychlost dodání,serióznost,ochotnost.
- Kupoval jsem zde sice poprvé,ale vůbec nic proti jsem neshledal. 100% doporučuji všem
Kupoval jsem zde autorádio Kenwood KDC-U40R a vše proběhlo v pohodě.Super jednání,super rychlost,vstřícnost,prostě super.Po rozbalení jsem zjistil že chybí český návod,po zavolání se omluvili a ihned přislíbili zaslání návodu souborem pdf.Rádio jsem navíc objednal ve středu a potřeboval ho do pátku,stačilo když jsem přeposlal scan výpisu z účtu ohledně provedené platby a aniž by viděli platbu na svém účtu,rádio bez problémů zaslali a v pátek bylo doručeno.