- Vyřízeno rychle a spolehlivě.
- Už jsem nakupoval.
Doporučuji byl jsem spokojen.
- Rxchle, spolehlivě a s úsměvem. Bezva.
Neváhat a použit nabídky. Spolehlivé.
- Koupil jsem mobilní myčku - vynikající výrobek, paramety dokonce lepší než uvádí prospekt, vřele doporučuji. Prodejce se opravdu aktivně stará o celý průběh zakázky.
Obchod doporučuji
- Zboží přišlo hned a v pořádku!!!!!Špatně jsem si vyložil návod a tak jsem volal zpět a ihned mi bylo voláno a pomoc přišla okamžitě!!!!Mohu tento obchod jenom doporučit
- Absolutně nic!!!!
Zatím nejlepší chováni jaký jsem zažil.Ještě jednou děkuji
- Přednosti a výhody: promptní a bezproblémové vyřízení zakázky, během vyřizování bezproblémová komunikace a upřesňování vč. vysvětlení dotazů ohledně objednaného zboží. Zakoupený výrobek je upraven přímo na míru (nabíječka k myčce Nomad).
- Nakoupit jsem se rozhodl v tomto obchodě proto, že žádný jiný obchod nenabízel ani podobné zboží, které jsem sháněl již více nežli rok (adaptér k přenosné myčce Nomad, který je schopen na výstupu dávat proud min. 8 A = alespoň 90 W výkonu na 12 V napětí, ale především stálé.
Zkušenosti jsou ty nejlepší, vše viz výše.
Obchod doporučuji všem, kteří hledají vstřícnost a podobné nedostatkové zboží na trhu. Vlastnil jsem více nežli rok přenosnou myčku kol Nomad, která má motor čerpadla o výkonu 90 W a mohl ji využívat pouze přes auto - autobaterii a samozřejmě docházelo k jejímu docela drastickému vybíjení. Výrobce myčky mi pouze stroze sdělil, že napájecí adaptér k této myčce bohužel nedodávají a pouze v jednom obchodě mi sdělili že podle jednoduchého fyzikálního vztahu, kterým je Ohmův zákon, potřebuji adaptér s trvalým proudem na výstupu min. 8 A. V tomto obchodě bylo od začátku vše jasné a bylo mi sděleno, že adaptér se dodává a upravuje právě k těmto účelům.Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Těší nás Vaše spokojenost, díky.
- ceny
- osobni odber s instruktazi v cene
- technologicka uroven eshopu
Pokud hledate obchod s kvalitnimi sadami pro opravu pneu a jste z Ostravy kupujte zde, k zakoupenemu zbozi dostanete v pripade osobniho odberu navic nazornou instruktaz jak balicek pouzivat. Takovy pristup se dnes uz nevidi..
Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Díky za Vaše hodnocení. Technologickou úroveň zkusíme zlepšit.
- Rychlost.
- Ochota.
- Rychlé dodání.Fungující- v pneumatice ucházel na několika místech vzduch - po aplikaci antipichem neuchází.
- Přehledné stránky.
- český dodavatel
Český dodavatel - krátká dodací lhůta.
Fungující produkt jsem spokojen.
Ostatním tento obchod doporučuji i tento výrobek.
Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Děkuji a přeji jízdu bez defektů.
- Jediný obchod, který mi nabídl to, co víc jak rok sháním.
- Bezproblémová komunikace a promptní vyřízení zásilky, přesto, že zboží bylo na dotaz.
- Navíc potvrzení, resp. vysvětlení problematiky, týkající se parametrů zboží.
V tomto obchodě jsem sehnal zboží, které jsem dlouho sháněl - adaptér k přenosné myčce Nomad2, navíc odborná komunikace s vysvětlením problému na úrovni.
Bezproblémové a rychlé vyřízení zakázky.
Doporučuji obchod všem, kteří shánějí zboží se specifickými parametry.
Neshledal jsem zatím nic proč nevyužít služeb ohoto obchodu -
- Velká a zajímavá nabídka.
- příjemné a rychlé jednání.
- Bezproblémové doručení.
Jsem s tímto obchodem velmi spokojena, budu zde nakupovat zase.
- záchrana v poslední minutě. bezproblémová domluva. perfektní zboží.
děkuji mockrát
- - perfekntí domluva
- - rychlé jednání
- - spolehlivost
Lze jedině doporučit
- Potřeba balíčku, kompletní sady, rychlé jednání, bez problémů!
- Nic nemám!
Vzhledem k tomu, že sada obsahuje co potřebuji, jsem spokojen a jen doufám, že ji nikdy na cestě potřebovat nebudu!
V tomto obchodě mi přišla sada nejlépe a dodání bylo rychlé a bez problémů.
Pokud budu potřebovat a bude vystaveno příslušné zboží, znovu nakoupím.
Jsem spokojen! -
- Velmi vstřícné jednání a operativní řešení náhrady
Doporučuji všem, kteří hledají obutí pro své dvou i čtyř kolé miláčky..
V tomto obchodě Vám jsou i schopni pomoci při výběru.
Rychlé zaslání. -
- - zajímavá nabídka
- - rychlé dodání zboží
- - kvalitní kompresor
- ---
Doporučuji tento obchod ostatním. Byla jsem velmi spokojena s dodaným zbožím.
- Skvělá kominukace
- Rychlá dodací doba
- Možný osobní odběr
- ----
Super obchod...
Jsem velmi spokonjen s tímto obchodem a v
případě potřeby se určitě na něj zase obrátím
doporučuji Tom -
- nákup v pořádku, dodací doba bez výhrad, a vztřícné chování k zákaznikovy
jenom doporučuji
- rychle a bezproblemove jednani dodani
OK
- Vstřícné komunikativní jednání.
- Po domluvě jsem objednal i zboží mimo aktuání nabídku.
- Zboží doručeno rychle a v pořádku.
Doporučuji.
- Velice vstřícné a profesionální jednání
Jednoznačně pozitivní zkušenost