Obchod Auto-Pilot.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Auto-Pilot.cz
Davor
Přidáno: včera, 08:40
- kvalita komunikace
- Cenové výhody voči konkurenci...
- Nemá žádné slabiny, jediná škoda je, že není přímo na území Slovenské republiky...
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
jh
Přidáno: včera, 08:32
- kvalita komunikace
- Příznivé ceny, dobrý přístup při vyhledávání googlem
- Není na první pohled vidět, čemu rozumíte nejlíp.
Doporučuji kontrolovat nabídku na tomto shopu, já jej budu dále využívat.
Karel145
Přidáno: 20. února 2012
- kvalita komunikace
- Dobrý výběr - alternativy, rychlý obchod,dobrá komunikace, rychlé dodání.
- Žádné
Jednodušší než nákup v kameném obchodě. Snadný výběr věcí. Jednoduchá přeprava zboží až k rukám objednavatele. Doporučuji ostatním zákazníkům.
Petr mc1kary
Přidáno: 19. února 2012
- kvalita komunikace
Hrůza hrůzoucí . Nikomu nedoporučuji kupovat náhradní díly přes internet (kor u této společnosti) . Zboží mi dorazilo , ale ne všechno za co jsem zaplatil , volal jsem , psal email . Slibovali , že zboží pošlou a nic. Jsou to zloději nic víc . Po této zkušenosti , jsi raději zajdu zboží koupit do obchodu . Jsem zhnusen !
Přidáno: 7. února 2012
- Skvělé ceny
- Zacházení České pošty s balíky je takové jaké je, a proto bych určitě přivítal lepší zabalení zboží.
levap
Přidáno: 28. ledna 2012
- rychlost
- bez závad
dobrá cenová nabídka zboží a rychlost doručení zboží
Nartin
Přidáno: 28. ledna 2012
- rychlost, cena
- cena zboží
Byl jsem spokojen a budu zde nakupovat. Rozhodující byla cena a rychlost doručení.
Jarda
Přidáno: 27. ledna 2012
- nic zásadního
- není v Praze :)
Perfektní komunikace, rychlé dodání, dobré ceny.
Jaro
Přidáno: 7. ledna 2012
- kvalita komunikace
- žiadne vyhody - zakaznik uvedeny do omylu tovar ponukany na stranke original je cinska replika
- spatna komunikacia obchod - zakaznik
velmi nevyhovojuci
- -dodací doba
- -komunikace
V obchode sem objednal 6.11. 2011. PřiŠel potvrzovací E-mail: Zboží skladem expedujeme do 3-5 pracovních dnů. Ok po 14 dnech zboží stale nikde. po kontaktovaní obchodu my bylo zděleno že PPL baliček udajně docestoval nekam jinam ale ze by to mělo být doručeno nejpozději do vánoc... hmmm 24.12 baliček nikde. Opravdu začínam být rád ze jsme neplatil předem.
5. 1. 2012 baliček konecne dorucen avsak v na fakture je datum vystavení 3.1 2012 ...
Nechapu proc my nebylo reČeno že zboží prostĚ není a vyberu si neco jiného abych to do vánoc stihl!