- Bezkonkurenční antivirové produkty a unikátní Antivirové centrum - vstřícnost, ochota, profesionalita a trpělivost.
- Cena prodloužené licence pro dlouholeté, věrné klienty.
- Široká nabídka produktů, rychlé jednání a výtečná komunikace při řešení požadavků zákazníka. Skvělá technická podpora. Nalezení nejvýhodnějšího řešení vzniklé situace. Nadstandardní osobní přístup technické podpory k zájmům klienta.
S pracovníky obchodu mám ty nejlepší zkušenosti, obchod plně doporučuji; je to volba na jistotu a poradenství zákazníkovi.
V. Obr. -
- Příjemné a rychlé jednání.
- 2 telefonní čísla , někdy musím zavolat později
Stahoval jsem si antivírový program poprvé do PC . Prováděl jsem to podle návodu ,ale dostal jsem se na orig v AJ. Potom můj NB se začal chovat nestardantně. Byl jsem z toho dost nešťastný . Obrátil jsem se proto na Antivírové centrum. Zjistil jsem , že v centru jsou IT pracovníci na urovni podpory a jazykové. Obzvlášť musím musím moc a moc pochválit pana Ploce . Za jeho trpělivost a ochotu. S ním jsem uvedl NB z r 2013 do stavu jak byl před istalací antivírového programu. U konkurence známého SR antivíru tomu tak není. Už si nebudu stahovat antivír sám , z důvodu uspory a raději si připlatím
Poděkování zaměstnanci techn.podpory Patriku Plocovi za pomoc s PC. Ochotný, příjemný a neskutečně trpělivý. S takovým jednáním se setkáte ojediněle. Vím o čem mluvím, protože já a PC nejsme zrovna kamarádi. Ještě jednou velký dík. Eliška
- Trpělivost, ochota, vyjadřovací schopnosti a empatie pracovníka technické podpory
Velké díky a velký obdiv za trpělivost zaměstnance z technické podpory, který mi věnoval skoro hodinu a trpělivě radil, jak zprovoznit ESET přenesený ze starého do nového PC a protože se neslučovaly verze s novým operačním systémem, tak bylo potřeba opravdu hodně úkonů, restartů PC a především správně zvolený způsob komunikace s běžným uživatelem.
- Perfektní pomoc při znovuinstalaci Antiviru. Milý a současně vysoce profesionální přístup technika p. Ploce (Plotze?).
- Tentokrát jsem nezjistila naprosto žádné negativum.
Dnes jsem měla velmi příjemnou zkušenost s technikemi fy Kaspersky Patrikem Plocem (nevím, zda příjmení píši dobře?!) za úžasně citlivý přístup
a rychlé zvládnutí všech potřebných kroků při znovuinstalaci Antiviru do mého nového PC a ještě pár dobrých rad navíc.
Ještě jednou: opravdu moc děkuji, kéž bych se setkávala už jen s takovými příjemnými a současně max. fundovanými odborníky!!! -
- Odborná pomoc
- Ochota spolupráce, vysvětlení
Děkuji za vstřícné chovámi, profesionální vysvětlení , doporučení a doplnění dalších informací z technické podpory.
- Odborná pomoc,bez nutnosti někam vozit PC
- Ochota a vždy maximální spokojenost.
- o žádné nevím
Doporučuji,lepší pomoc s PC neznám
Pri reseni maximalne vstricny pristup, ochota.
Tak si predstavuji sluzby.Dekujeme -
- Odborná pomoc
- Trpělivý a příjemný přístup
Doporučuji
- Všechno super, technická podpora bez sebemenší chybičky odhalila problém jenž nastal v mém PC. Antivirové centrum vřele všem doporučuji.
Vřele doporučuji spolupráci a nákupy v případě problému nezustanete sami vždy za Vámi stojí zkušení technici kteří ochotně pomohou.
- Zkušenosti
- Zájem
- Nápady
Pan Radek Palička je člověk na svém místě. Díky jeho zkušenostem a pomoci se mi podařilo odstranit nepříjemný problém. Během několika mejlů konverzace pan Palička navrhnul přesné řešení se stoprocentním úspěchem. Jsem mu velkým dlužníkem. Děkuji za pomoc, kdyby nebylo Antivirové centrum, ztrácel bych se v hledání na internetu s nejasnými cíly. Díky
- S pomocí Radek Palička
- Technický specialista mailu jsme vyřešily závadu na PC.
- NIC
Naprosto perfektní servis
- Precizní rychlá odpověď, která přinesla odstranění problému
Doporučuji
- Péče o zákazníka
- Podpora
Byla jsem s pomocí spokojená a vyřešila jsem problém, doporučuji :))
- ochota a jednání se zákazníky, cena, kvalita produktu, dárek k nákupu, rychlé odpovědi na dotazy
vše OK a doporučuji na 100%
- velmi vstřícný přístup, ochota s jakou se málokde setkáte, kvalitní komunikace
- můžu jen doporučit
pokud váháte určitě nemusíte
- Vstřícný profesionální přístup jak technické podpory tak, obchodního oddělení. Doporučuji, vše v naprostém pořádku.
Dlouholeté kladné zkušenosti s nákupem SW, obnovou licencí. Srozumitelné návody. Kvalitní technická podpora.
- technická podpora
- péče o zákazníka
Rychlá a kvalifikovaná pomoc po telefonu při řešení problému domácí síť x antivir.
Již několik let používám antivirový program a vždy před vypršením platnosti dostanu novou a výhodnou nabídku.