Recenze Amilo.cz
Karel
Přidáno: 19. dubna 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
urxm
Přidáno: 2. srpna 2011
- Naprosto perfektní služba, super komunikace se zákazníkem.
- Rychlost, slušnost, ochota - prostě jedna z firem, kterým nelze vytknout ani to nejmenší, i kdyby hnidopich jakýsi hledal.
- ani to nejmenší......
Čistě náhodný výběr firmy na netu - šťastná ruka. Již mám kontakt uložen v "oblíbených" - víc snad není potřebné dodávat.
Všem zákazníkům doporučuji - nelze jinak !!!
Macijan
Přidáno: 29. července 2011
mandril
Přidáno: 22. července 2011
Anonym
Přidáno: 19. července 2011
- Uvedená dostupnost 3-10 dnů. Zboží bylo však odesláno až po 17-ti dnech bez jakékoliv předešlé informace, že dojde ke zpoždění dodávky. Objednávku jsem zrušil e-mailem. Na ten však nebylo vůbec reagováno. Zrušení objednávky přes stránky amilo nebylo možné. Komunikace ze strany dodavatele je skutečně nulová, jak i někdo píše níže. Zboží jsem však nakonec raději odebral, jelikož v obchodních podmínkách je uvedené že veškeré pohledávky budou vymáhány + pokuta. V dnešní době člověk nikdy neví kam se nezaplacením objednaného zboží může dostat ...
Tento obchod nedoporučuji. Je spousta jiných obchodů, kde lze beztarostně nakoupit, tak proč riskovat s tímto.
Zklamaný zákazník
Přidáno: 3. června 2011
- nic pozitivního jsem neshledal
- nedodává zboží, které má v nabídce
Obchod, který vám nabízí zboží, potvrdí objednávku, a pak vám napíše: "Bohužel nejsme Vám schopni dodat zboží GARMIN Oregon 550 který jste si u nás objednal 2.6.2011 číslo objednávky 2011060206 z důvodu, že zboží v době Vaší objednávky nebylo a již nebude v naší nabídce", není dle mého názoru obchodem!
Reakce obchodu Amilo.cz
Reakce: 3. června 2011
rád bych se zeptal na jakém obchodě jste objednal, protože na amilo.cz jsme nikdy garmin neměli a ani nemáme takové číselné značení objednávek jaké jste napsal (naše objednávky jsou značeny 5-ti místným číslem, např. 33124). Můžu Vaši reakci tedy považovat za bezpředmětnou.
Ing. Vlastimil Urban
AMILO s.r.o.
Tondaaa
Přidáno: 20. května 2011
- Rychlé dodání, možnost osobního vyzvednutí, výborná komunikace ze strany obchodu.
Široká nabídka baterií všeho druhu, do mobilů, notebooků, fotoaparátů, kamer všech typů a značek. Navíc za přijatelné ceny hlavně u neoriginálních (neznamená neznačkových) baterií.
Čábus
Přidáno: 28. února 2011