Obchod Altisport získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Altisport
Cindy
Přidáno: před 3 hodinami
- kvalita dopravy
- zboží z kvalitního materiálu, moderně řešené
- nemá
příznivě, doporučila bych ho svým známým
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
mikky25
Přidáno: před 4 hodinami
- kvalita komunikace
- objednavka z pohodli domova
- nedal mi vedet,jestli uz ma castku za nakup pripsanou na uctu a o dobe dodaci lhuty
velmi dobry.ja osobne jsem s obchodem spokojena
Iva
Přidáno: před 4 hodinami
- široký sortiment
spolehlivost, rychlost, kvalita
JaninaIT
Přidáno: před 5 hodinami
- kvalita dopravy
- u mého objednaného výrobku se nedala odhadnout kvalita (boty),ale to asi u každého netového obchodu
Tento obchod doporučuji.
Bedna
Přidáno: před 5 hodinami
- Pohodlnost nákupu z domova
- Nemožnost odzkoušení výrobku
Je to o zvyku, stejně jako nakupujeme v kamenných obchodech. Když si oblíbíte jeden obchod , pochopíte a dozkoušíte značení velikostí, pak už není problém na jistotu nakupovat pravidelně na internetu. Osobně nakupuji oblečení od značek LOAP,Envy a NordBlanc a u každé vím, které velikosti mi sednou, pak už stačí jen vybrat.
Misinka
Přidáno: před 6 hodinami
- kvalita dopravy
- Příjemné ceny, rychlost a spolehlivost dodání, bezproblémová komunikace. Není problém zboží vyměnit, vrátit.
Přidáno: před 6 hodinami
- rychlost a kvalita
- nemá nebo zatím se na ně nenatrefila
prostě paráda
Přidáno: včera, 23:27
- kvalita dopravy
Vyborna komunikace, ferove podminky, extremne rychle vyrizeni zakazky a pekne a kvalitni zbozi za dobrou cenu.
Prcek
Přidáno: včera, 13:02
- Doprava zdarma
- žádné jsem nezaznamenala...
Zdály se mi výhodné cenové nabídky a příjemný pohodový nákup.A velký výběr barev což občas je problém.Určitě bych doporučila tento obchod ostatním....A nemusím nikam běžet a v klidu domova si vyberu a to velká výhoda celkově nákupu na netu .Jinak mi velmi vyhovuje doprava zdarma to nemá chybu a zatím jsme se s tím na žádném serveru nesetkala a nakupuji zde hodně ..Doprava se platí a někdy chtějí peníze navíc i za dobírku to je síla ..pomalu bych měla malý nákup za ty peníze ,že??Někde dopravu neplatím , když se cenově dostanu třeba až na 1.500kč za nákup .Což mi přijde milé ,ale......s pozdravem spokojená zákaznice
Zuzana
Přidáno: včera, 10:16
- Rychlost dodání
- o žádných nevím
Určitě doporučuji nakupovat u tohoto obchodu. Zboží je dodáno velmi rychle a v bezvadném stavu.
Zobrazuji 1 - 10 ze 6031 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...604 Další »