Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

• 9% zákazníků objednávku zrušilo samo
  • 7% zákazníků byla objednávka zrušena ze strany obchodu

Přidáno: 7. února 2012

Honza

Důrazně varuji před nákupem v tomto obchodě, za těch ušetřených pár korun to opravdu nestojí!

Proti:

• Nechal jsem se nachytat na nízkou cenu, ale zjistil jsem, že při jakémkoliv problému, například reklamaci, se prodávající chová naprosto neprofesinálně (agresivně), bez jakékoliv snahy dohodnout se a vyjít vstříct zákazníkovi.
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Vyjádření obchodu Allmobil.cz

Dobrý den, pane Honzo. Vaši reklamaci Vám milerádi vyřídíme přímo na prodejně anebo poštou. Reklamace řešíme bez problémů jako jakýkoli jiný solidní prodejce. Pokud jste měl s pracovníkem naší reklamační linky problém, omlouváme se za to.

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 4. února 2012

Ověřený zákazník Allmobil.cz

Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
2 dny pro odeslání objednávky mě prodejce kontaktoval, že se cena telefonu navyšuje o 400 Kč kvůli tomu, že mnou objednanou sadu již vyprodali a tudíž si připlatím za sadu novou. Pro mě s nepotřebnými sluchátky a microSD (již mám). Po zrušení objednávky prodejce se mnou velmi neprofesionálním jednáním ukončuje hovor. KDYŽ NĚCO NEMAJÍ TAK AŤ TO NEPRODÁVÁJÍ ZA ZAVÁDĚJÍCÍ CENY. JEDNOZNAČNÝ PODVOD NA ZÁKAZNÍKA!!!

Vyjádření obchodu Allmobil.cz

Dobrý den. Obsah prodejního balení je JASNĚ zobrazen u detailu produktu. Pokud se liší, je o tom zákazník informován telefonicky PŘEDEM. Chápeme sice, že příslušenství nepotřebujete, ale když výrobek začne takto distribuovat výrobce, bohužel z balení nic vyndavat nebudeme.

Přidáno: 26. ledna 2012

Silvia

PROSTE TENTO PREDAJCA NIE!!!!!!

Proti:

• Kupila som si u tejto spolocnosti telefon, ktory mi dorazil do 2 dni. Takze dodacia lehota super. Telefon vsak nesplnal moje predstavy, preto som ho do 2 dni aj zaslala naspat. Na to ako zakaznik mam podla zakona narok. Za zaslanie mobilu naspat som zaplatila 15€ !! ze wow, sila,ale v pohode, za to oni nemozu. Telefon som teda vratila, S predavajucim som sa spojila v priebehu mesiaca niekolko krat, vzdy mi tvrdil, ze peniaze poslat. Samozrejme neposlal. Takto sa s nim dohadujem uz aspon 4 mesiace.Naspoledy komunikacia s predajcom bola asi taka- nech na peniaze zabudem!! To je neslichane. TAKZE NEMAM ANI MOBIL, ANI SVOJE PENIAZE.
  • Urcite neodpovurcam, momentalne sa tiez dohadujeme ze peniaze posle.Tak som zvedava.
  • Akoze nemam problem vypisovat na neho negativne recenzie do blba ako sa hovori, mne to nic nespravi, a ak to ma pomoc k tomu, ze sa rozkyve a prachy posle, tak o to mi ide.
  • FAKT SI NIC NEOBJEDNAVAJTE, POZRITE SA AJ NA STARSIE RECENZIE, JEDNANIE A VRACANIE PENAZI JE ICH SLABOSTOU.
  • Takze recenzia č. 2. Po slušnej dohode s predávajúcim som sa dohodla, že ak mi nabehnú peňiaze, ktoré mi už 4 mesiace vracia, tak recenziu upravím. Takže, áno, nabehnú mi peniaze a recenzie obe mažem. Ak mi ale peniaze v najbližšej dobe neprídu, píšem ďalšie a ďalšie negatívne recenzie, nakoľko ma to už fakt štve!!!!
  • Napíšem ich tu kľudne aj 20, 30, 40 je mi jedno.
  • Takze opakujem sa. V zákonnej lehote som vrátila telefon, bez udania dôvodu, lebo na to mam zo zákona nárok, vratila som mobil, ONI peniaze nevrátili. Nechali si aj mobil aj MOJE peniaze. Jednalo sa o 168€.
  • Ak sa pozrete na staršie recenzie, nie len na moje, je tu viacej ludí s takouto skúsennostou.
  • Proste vráťte prachy, ja mazem recenzie, ak nie, pisem dalsie.
  • Dovi dopo.
  • Viete kto som, viete o co sa jedna, tesim sa ustretovost z Vašej strany.
  • Ano (7)

Přidáno: 16. ledna 2012

• málo fotografií

Přidáno: 10. ledna 2012

• kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Absolutně nadoporučuji !!!!!!!

Proti:

• Nekomunikuje se zákazníkem a při žádosti o vrácení peněz do 14ti dnů nereagují.

Vyjádření obchodu Allmobil.cz

Dobrý den. Naše tel.linky fungují v otevírací hodiny zcela normálně.

juraj

Pro:

• -

• tak túto odpoved tipovalo 7 z 10 kolegov . No škoda,že mali pravdu
  • Ano (3)

Vyjádření obchodu Allmobil.cz

Vaši nabíječku jsme Vám obratem poslali zpět. Problém bude tedy na poště.

Selli

Som maximalne spokojny!

Pro:

• Vsetko super :)

• Ziadne!

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Doporučujem nakupovať, vlastná skúsenosť ma utvrdila v kvalite služieb.

Pro:

• super ceny
  • dodacia lehota
  • jednanie so zákazníkom

Přidáno: 6. ledna 2012

Stano

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Nakupoval by som hlavne kvôli tomu že som a tým spokojný a určite ho budem doporučovať aj ostatným priateľom.

Pro:

• rýchlosť a spoľahlivosť

• neviem o žiadnych

Přidáno: 6. ledna 2012

Objednal som si mobilný telefón Samsung Galaxi S Plus a prišiel mi Samsung Galaxi Ice. Po telefonáte mi pracovník Allmobil povedal ze mám poslať mobil späť a bude mi obratom zaslaný správny telefón.
Spravil som tak a zatiaľ nič. MT som 20.12.2011 posielal Slovenskou poštou a tá mi povedala ze uz 23.12. 2011 bolo prve doručenie no bolo neúspešné. A takto nasledne 27,28,29,30, 2.01., 03,04,05.1.2012 A zasa nič. Zrejme zasielku firma allmobil úmyselne odmieta prijať.
Pracovník ma ubezpečil, že sa dnes 06.01.2012 pôjde pozrieť na poštu a bude sa snažiť čím skôr problém vyriešiť.
Som zvedavý ako to dopadne.

Pro:

• Nizka cena

• Úmyselne neprebratie zásielky
  • Ano (2)

Vyjádření obchodu Allmobil.cz

Dobrý den. Za Českou poštu se samozřejmě omlouváme. Dnes, tzn 6.1.2012 Váš balík na poště není. Je nám to líto a budeme s Vám snažit vyjít vstříc, nicméně to, že balíky úmyslně nepřebíráme, je nesmysl.

Zobrazuji 1 - 10 ze 664 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...67