Recenze Alko-Nápoje
Přidáno: 20. června 2011
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 27. května 2011
malkov
- kvalita komunikace
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
určitě doporučuji ostatním Pro:
- Zboží je levné
- mohu objednávat z domova,v klidu
Proti:
- Teď se mi bohužel nenačítají stránky,proč?
Přidáno: 20. dubna 2011
Anonym
Přidáno: 19. dubna 2011
Alkoholik
Každé podnikání může krachnout. Byli jste dobří, tak proč nejste schopní napsat pravdu?Pro:
- Pokud fungovali, bylo vše bez problémů. Žádné pochybné zboží, špičková kvalita a nejnižší ceny
- Od 12. února fingovaná rekonstrukce, ve skutečnosti bankrot obchodu
Přidáno: 17. dubna 2011
Jan
- kvalita komunikace
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Výborný a spolehlivý obchůdek, hlavně lépe zabalené zboží jsem u jiných obchodů neviděl, většinou to posílají v nějakém polystirenu či novinách a to byli kvalitně označované obchody, ale zde každá láhev je pečlivě zabalena do bublinkové fólie a v krabici kvalitní proto otřesová výplň, takže se nemůže stát, že by jse láhve poškodili. Navíc u každé zásilky vám přibalí dárek zdarma.
Nevím proč mi nejdou načíst stránky, doufám že se to brzy vyřeší, ale rozhodně ani nečtěte záporné komenáře a recenze, kdo ví jestli tam někdy vůbec nakupovali a ikdyž mněli rekonstrukci obchodu tak mi zboží odeslali přes eshop takže nechápu co to tu píšete.
Pro:
- Nízké ceny
- Skvělá komunikace
- Ochota
- ...
Přidáno: 5. dubna 2011
Přidáno: 1. dubna 2011
Dedochova
- kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Nespolehlive Pro:
- zadne,
Proti:
- uz skoro dva mesice cekame na objednavku
Přidáno: 28. března 2011
von
uz sem se porozhlidl po jinym obchode. s horsi lokaci, horsim pristupem ... a o par korun horsi ceny... snad se jednou vrati wine shop za paladiem :-)Pro:
- nejoblibenejsi obchod a hned v centru prahy :-) tak prijemnou prodavacku sem dlouho nepotkal. opakovane v dobre nalade, vzdy sme si pri nakupu dobre pokecali. nejlepsi ceny, hezky misto i obchod, vzdy naprosto super pristup.
Proti:
- neodpovidaj mesic na emaily, vzhledem k tomu ze shodili web to vypada, ze to krachlo... nekolik marnych abstinencnich telefonatu :-))) parkrat sem sel okolo a porad mrize a nic....
Přidáno: 20. března 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- nízká cena
- poloha v centru Prahy
- velký sortiment
- rychlost
- neschopnost informovat
Přidáno: 19. března 2011
Pat
Před rekonstrukcí naprosto bez připomínek. Tou měsíční rekonstrukcí mne velmi zklamali.Pokud nebude brzy další "rekonstrukce", tak bych doporučil.
Pro:
- Zboží odebírám osobně, bývá připraveno hned tentýž den. Kvalitní výběr, výborné ceny ve srovnání s konkurencí.
Proti:
- Neuvěřitelná doba rekonstrukce. Nelze s nimi momentálně komunikovat. Rekonstrukce měla skončit již 20.2., několik dalších termínů, teď tam mají do 2.3.2011, ale je to už zas 3 neděle. Jejich chyba, objednám jinde. Asi zákazníky nepotřebují, když rekonstrukce trvá přes měsíc.