Recenze akcnivyrobky.cz
15ola11
Přidáno: 15. května 2012
- kvalita dopravy
- nákup přes internet v klidu a pohodlí domova, rozvoz zdarma v poměrně krátkém časové úseku
cenově výhodné
rozvoz zdarma
rychlost vyřízení
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Dada
Přidáno: 14. května 2012
- rychlost a spolehlivost
- žádné
Přidáno: 11. května 2012
- odběrní místo v Ostravě
- Není prstor pro rozbalení a kontrolu výrobku
dobrá cena
Viky
Přidáno: 9. května 2012
- kvalita dopravy
Vše proběhlo bez problému, zboží OK, doporučuji.
bruca
Přidáno: 8. května 2012
- přehlednost obchodu
Uz bych si nic neobjednala uz je to prez dvacet dni a ani mi nenapsali proc moje objednane zbozi jeste neodeslali
Jakub Dostál
Přidáno: 30. dubna 2012
- V tomto eshopu není nic pozitivního, co bych si zde našel
- Uvádění zákazníka v omyl
- Neschopnost dodat zboží do 24 hodin
- Velmi špatný přístup a komunikace
- Špatné popisy produktů neodpovídající skutečnosti
Tato zkušenost s títmo neznámým eShopem mě opět utvrdila v to, že budu kupovat pouze u zavedených firem. Zboží mě po objednávce přišlo po 2 dnech, samozřejmě bych chtěl moc aby měl někdo slunečníky v sezóně skladem. Objednal jsem si slunečník na obrázku s viditelným stojanem. Po zkušenostech s objednávek jiných slunečníků jsem stojan vždy měl. Po dlouhém čekání mě v pátek dorazil slunečník, ale polovina slunečníku. Slunečník easy sun je koncipován tak, že bez druhé polovinu je k ničemu, tento fakt by měl provozovatel sdělit svým zákazníkům a nebo jej alespon uvést v eShopu - nic náročného. Po kontaktování prodejce se mě dostalo ale velmi neprofesionální komunikace, kde se semnou začal dohadovat, že na stránkách nebylo uvedeno, že to součástí je, přesto že prodejní obrázek vypovídal o opačném faktu. Nikdy mě prodejce nekontaktoval sám, vždy jsem se musel doprošovat v jaké fázi jednání je. Prodejce mě ani nedokázal dodat druhou polovinu v rozumný termín, dokázal věc oddálit ob týden. Takže po útratě skorem 11 000 (velmi drahý slunečník) jsem byl prakticky v 30°C vedrech bez řešení a neochoty prodejce. Stojan jsem objednal u konkurence který jej dodala do 24h. Omluv jsem se dočkal až ve fázi, kdy ze mě bylo cítit, že si věc nenechám líbit.
Další má Reakce na reakci obchodníka dne 3.5.2012:
Vážený, má reakce musí být objektivní už jen z toho důvodu, že sám vedu eShopy a několikero podnikání a vězte, že pokud zákazník si dá tu práci Vás najít na heurece a zadá sem negativní komentář, pak je opravdu něco v nepořádku, neb to dělám po prvé. Doprošoval jsem se já Vás, nikoliv vy mě, od Vás nemám jediný příchozí hovor, 4 hovory, to byla aktivita z mé strany na mé náklady, z Vaší strany nebyla žádná aktivita a po přečtení komentářů níže je chápáno, že je to Váš styl podnikání. To, že na obrázku nebylo uvedeno, že slunečník JE se součástí podstavce je sice hezké, ale také nebylo uvedeno, že slunečník je BEZ součásti podstavce. Pokud něco prodávám, pak to prodávám na úrovni a snažím se i provést objektivní dokumentaci, nevím, co je pro Vás na tom nepochopitelného, u nás se to dělá zcela běžně. Pokud toto je pro Vás náročné, pak máte sdělit zákazníkovi co kupuje, protože Já toto opravdu netušil. Ohledně dodání, termín jste řekl do čtvrtka, přišlo to v pátek, v tom ale ještě nevidím kámen urazu, ten vidím ve Vašem jednání a stylu podnikání.
Reakce: 5. května 2012
ani Vaše další reakce není objektivní. Vše jsme Vám řekl tak, jak mělo být a také bylo. Vy jste volal, kdy může být zboží doručeno, na to jsme Vám odpověděli správně. Vaše rekace jsou neobjektivní. Vy jste uvedl, že jsme nekomunikovali, ale řekli jsme Vám vše, co jste chtěl vědět, a také to dodrželi. Nepovažuji Vaše vyjádření za objektivní.
aurora
Přidáno: 27. dubna 2012
- kvalita komunikace
- Zboží bylo dobře zabalené ale rozbité. krabice nepoškozená,takže si to nedokážu vysvětlit.Zboží bylo zřejmě zabaleno poškozené.Protože jsme toto zboží nutně potřebovali, tak jsme opravu zajistili sami.
Podle mého s tím počítáte že se vám zboží nebude vracet a balíte ho rozbité. Jsem velmi nespokojena a nikomu vás nedoporučím.
Reakce: 2. května 2012
způsob doručení mě mrzí, musím ovšem podotknout, že nejsme výrobci, ale pouze obchodníci, jak to tak bývá, tedy nebalíme zboží do krabic. K poškození může dojít neodbornou manipulaci i při přepravě. Právě proto je 24 hodin od doručení výrobku možnost výrobek u přepravní společnosti reklamovat. Pokud Vám vznikl nějaký náklad s opravou, stačí nás kontaktovat, tyto náklady Vám uhradíme.
Vaši nespokojenost umím pochopit, ale bohužel nejsme výrobci, pouze obchodníci. Občas prostě dojde k poškození, poté je potřeba nás kontaktovat na uvedených číslech a vše rychle řešíme. Toto nikdo neudělal.
Kulda
Přidáno: 26. dubna 2012
- kvalita komunikace
- Nepřehlednost odběrních míst, kontakty, doba odběru.
Reakce: 2. května 2012
odběrní místa jsou na systému Uloženka.cz uvedena v Obchodních a dodacích podmínkách, to je v případech, kdy zboží lze poslat na tato místa, a jejich přepravné je řádově poloviční. Ostatní odběrní místa jsou uvedena také. Snažili jsme se jejich nepřehlednost napravit, nyní už to je asi přehlednější.
Děkuji za Vaši konstruktivní připomínku a přeji příjemný zbytek dne.
Přidáno: 26. dubna 2012
- Rychlost.
- Nízké ceny.
- Dopravné zdarma.
- Nevím.
Obchod proběhl na jedničku, ale dvířka u koupelnových skříněk byla poškrábaná.
Pavel
Přidáno: 25. dubna 2012
- široký sortiment zboží
- po 10 dnech po objednávce, žádné informace ani zatím zboží
velmi špatné zkušenosti s komunikací a zatím také bez dodání zboží
Reakce: 2. května 2012
pokud nemáte reakci na Vaši objednávku, je to zaviněno pravděpodobně špatně zadaným e-mailem, protože veškerá komunikace probíhá většinou e-mailem, ve výjimečných případech telefonicky.
Přeji příjemný zbytek dne.