Obchod AB COM CZECH získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze AB COM CZECH
zdenda76
- Nejsou fotografie produktu
průměrný obchod s dobrými cenami
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
- rychlost,poměr hvalita cena
Šimonová
- kvalita komunikace
Bylo mi zasláno úplně jiné zboží, paní na telefonu byla napříjemná a tvářila se, jako že mi nevrátí peníze, nakonec peníze zaslali zpět, ale takové jednání bych nečekala. Obchod udělá chybu a zákazník je za blbce.
Josef Hurta
- Jsem velmi spokojen
Doporučuji všem, obchod komunikuje rychle a dostatečmě
- Ceny
- Komunikace prodejce
Pohodička, kupoval jsem jen běžnou spotřební elektroniku. Zboží bylo dodáno a vyzvednuto v termínu. Dokonce jsem dostal slevu, protože obsluha neměla drobáky :D
vimpy
- kvalita komunikace
- Tento obchod nabízí zboží, které jsem jinde na jiných E.shopech nenašel (foto a příslušenství)nebo jej má za velmi zajímavou cenu.
- Vyhledávač na Eshopu při zadání konkrétního názvu stejně zobrazuje ve velmi širokém záběru i zboží, které s dotazem nemá nic společného - kupující se musí doslova "proklikat" ke své položce.
"Nemůžeš najít svoje poptávané zboží? Zkus ABcom, možná ho tam mají nebo ho mají levnější"
rolda
- kvalita komunikace
- dobrá cena u některých výrobků
- komunkace a termín dodání.Doporučuji jako vzor Alzu.
Zboží dostanete, ale o pár dní déle. Do té doby s Vámi nikdo nekomunikuje,ani mailem ani sms.Ještě,že jsem tam zavolal, tam mě řekli,že až to přijde na prodejnu,tak obdržím sms,to je v pořádku. Kdo na zboží nespěchá,tomu obchod doporučuji.
Patrof
- nevím
doporučuji
Přidáno: 16. února 2012
- Výhodná cena
- Mají zboží které jsem jinde nesehnala