• Rychlé jednání
    • Komunikace, pomoc, rady

• Přátelský přístup, rychlé objednání, veliká snaha.

Tento obchod mi dokázal sehnat pouzdro na velmi starý typ tabletu, který se již skoro vůbec neprodává. Velice milý pracovník mi kvůli tomu osobně volal a snažil se najít způsob a zajistit aby mi to přišlo do Vánoc. Velmi oceňuji jejich snahu a péči o zákazníka.

Obchod mile ráda doporučuji. Ochranný kryt, který jsem poptávala, je velmi obtížné sehnat, neb je na starší typ tabletu Samsung.. Nicméně, pan Poledník byl velmi ochotný a kryt sehnal. Původní předpoklad doručení byl spíše ke konci roku, což nakonec dopadlo také na výbornou a zásilka přišla o mnoho dříve (od objednání, po doručení - 14dní). Za mě veliká spokojenost :)

Po odeslání objednávky na pouzdro na tablet mi pán z obchodu volal, aby se ujistil, zda jsem objednal pouzdro na správný tablet, to hodnotím kladně. Zboží dorazilo, dobře zabaleno, pasuje dle plánu, spokojenost.

• osobní přístup

• ochota a spolehlivost
    • seženou nesehnatelné originální příslušenství
    • rychlé dodání

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Ochota a komunikace

Můžu jen doporučit, komunikace a hlavně ochota sehnat zboží, které lze těžko sehnat. Obchod určitě doporučuji.

Vše OK

Jsem opravdu moc spokojená.Moc děkuji za ochotu, vstřícnost a za velmi rychlé dodání

Nakupuji zde již po několikáté. Vše v pořádku. Rychlé dodání.
    Příjemné jednání. Kvalitní poradenství. Jediná nespokojenost se zásilkovnou.

• Rychlost
    • Komunikace
    • Profesionalita

Naprostá spokojenost! Pán ví co dělá a sežene téměř nesehnatelné. Domluva na jedničku, zboží taktéž. Kdyby vše fungovalo jako tento obchod na světě by bylo krásně.

Jsem spokojen, zajistili zboží které neměli na skladu.

Pan byl velmi milý a ochotný.Zboží ,které jsem si objednala je kvalitní a přišlo velmi brzy a v pořádku jsem velice spokojená.Moc děkuji

• spolehlivost
    • rychlé dodání
    • originalní produkt Samsung

• Perfektní komunikace
    • Seženou skoro nesehnatelné

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Profesionální chování, ochotný personál

Bez připomínek, spokojenost.

• Opravdu skvělá komunikace., zboží letělo přes půlku světa a doručeno do týdne, opravdu všem doporučuji

• Dobrá komunikace.

Rychlé jednání a spolehlivost