Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

4life.cz

Hodnocení uživatelů:

13 recenzí

Jak hodnotíte obchod?

Recenze 4life.cz

Přidáno: 14. července 2011

petrvac

Obchod je zřejmě zrušen (nyní již nefungují ani stránky). Na opakovanou objednávku a emaily nikdo nereagoval. Ještě, že jsem objednal na dobírku a nezaplatil předem.

Pro:

• Ceny

• Vše

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 15. dubna 2011

V minulosti jsem byla se službami obchodu nadmíru spokojená, dodání rychle, komunikace rychlá. Nyní jsem objednávala kompletní výbavu pro štěně, nadšená, jak ušetřím. Od potvrzení objednávky uběhly téměř dva měsíce, na emaily nikdo nereaguje a tak jsem se tam vydala osobně. A opravdu, jak tu již někdo zmiňoval, obchod zavřen, číslo mimo provoz. Nechápu, proč stále přijímají objednávky a stále vypadají, že fungují.

Pro:

• teď už nic

• Neobjednávat nic!

Přidáno: 11. dubna 2011

denisa

ruce pryč..

Proti:

• po měsíci čekání mi zboží stále nepřišlo,a už s tím ani nepočítám,objednávka byla potvrzena prodávajícím,ale od té doby mi nikdo neopověděl..

Přidáno: 11. dubna 2011

Anonym

peníze mi dluží už přes měsíc podal jsem návrh na podání vysvětlení na PČR pokud je vás víc takto okradených kontaktujte mě na email martinfister@seznam.cz
Tento obchod evidentně v úpadku přesto funguje nadále. Rozhodně peníze neposílejte předem.

Přidáno: 10. dubna 2011

NIKOMU NEDOPORUČUJI !!!

Proti:

• Nekomunikuji. Slusnost by byla napsat alespoň na svoje stranky MIMO PROVOZ.

Přidáno: 6. dubna 2011

Anonym

Od potvrzení objednávky uběhly tři týdny a zboží nikde. Na 2 emaily nereagovali, tak jsem se tam vydala osobně. Zavřeno, nikde nikdo. Volala jsem na uvedený telefon do skladu-dočasně mimo provoz. Vypadá to, že obchod krachuje, jen vesele dál přijímá objednávky a případně i peníze. Naštěstí jsem měla zboží platit až při předání.

Pro:

• žádné, snad jen ceny, na které lákají zákazníky

• obchod prostě nekomunikuje

Přidáno: 26. března 2011

Eva

Obchod je pro mě nepoužitelný,bála bych se tam něco objednat.

Pro:

• Žádné

Proti:

• Obchod vůbec nekomunikuje,psala jsem jim ohledně zboží a vůbec neodpověděli.

Přidáno: 17. února 2011

Anonym

zboží si nechali zaplatit ale nedodali ho ! na urgence nereagují - jednoduše zlodějina

Pro:

• nic

• vše

Přidáno: 27. prosince 2010

Sarka

ceny se mi libily,ale kdybych mela cekat na vyjadreni ,zda ma objednavka je vyrizena (i kdyz jim volam) tak mi pes chcipne hlady

Proti:

• uz pul roku mesic co mesic nejsou schopni splnit objednavku,neozyvaji se,zbozi jse odesilala v poslednich dvou letech osobne na pobocce,ale na jare se dost zhorsily sluzby-skoda

Přidáno: 19. listopadu 2010

Jana

NEDOPORUČUJI!

Proti:

• Rozdíl v cenách na upoutávkách a přímo na stránkách, samozřejme ve prospěch obchodu. To je už okoukaný trik, že se prodavačka splete vždy ve vlastní prospěch!

Zobrazuji 1 - 10 ze 13 recenzí [ 1 ] 2