Recenze 4life.cz
Přidáno: 14. července 2011
petrvac
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 15. dubna 2011
V minulosti jsem byla se službami obchodu nadmíru spokojená, dodání rychle, komunikace rychlá. Nyní jsem objednávala kompletní výbavu pro štěně, nadšená, jak ušetřím. Od potvrzení objednávky uběhly téměř dva měsíce, na emaily nikdo nereaguje a tak jsem se tam vydala osobně. A opravdu, jak tu již někdo zmiňoval, obchod zavřen, číslo mimo provoz. Nechápu, proč stále přijímají objednávky a stále vypadají, že fungují.Pro:
- teď už nic
Přidáno: 11. dubna 2011
Přidáno: 10. dubna 2011
Přidáno: 6. dubna 2011
Anonym
Od potvrzení objednávky uběhly tři týdny a zboží nikde. Na 2 emaily nereagovali, tak jsem se tam vydala osobně. Zavřeno, nikde nikdo. Volala jsem na uvedený telefon do skladu-dočasně mimo provoz. Vypadá to, že obchod krachuje, jen vesele dál přijímá objednávky a případně i peníze. Naštěstí jsem měla zboží platit až při předání.Pro:
- žádné, snad jen ceny, na které lákají zákazníky
Proti:
- obchod prostě nekomunikuje
Přidáno: 26. března 2011
Eva
Přidáno: 17. února 2011
Přidáno: 27. prosince 2010
Sarka
ceny se mi libily,ale kdybych mela cekat na vyjadreni ,zda ma objednavka je vyrizena (i kdyz jim volam) tak mi pes chcipne hladyProti:
- uz pul roku mesic co mesic nejsou schopni splnit objednavku,neozyvaji se,zbozi jse odesilala v poslednich dvou letech osobne na pobocce,ale na jare se dost zhorsily sluzby-skoda
Přidáno: 19. listopadu 2010
Jana