Obchod PeKro spol. s r.o. získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze PeKro spol. s r.o.
Přidáno: 7. února 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- Super ceny.
- Osobní odběr.
- Moznost zaparkování.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 5. února 2012
Proti:
- špatně mi šel vyplnit objednávací formulář na některé kolonky nešlo kliknout
Přidáno: 3. února 2012
Lidynka
- kvalita komunikace
Pro:
- Úžasná rychlost při dodání zboží, super jednání s pracovníkem PPL, výborná komunikace přes e-mail. Jsem opravdu nadšená, to se mi nikdy u žádné zásilkové služby nestalo !!!!!
Proti:
- Nezaregistrovala jsem žádné !!!
Přidáno: 29. ledna 2012
hany
Přidáno: 28. ledna 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- Osobní odběr
- "Vlažný" přístup k zákazníkovi
Fedetex Ltd.
- kvalita komunikace
Pro:
- profesionální informace, rychlá dodávka
Proti:
- nenainstalovali nám produkt (i když přislíbili pomoc), ale naštěstí jsem to zvládla sama
mpal
- kvalita komunikace
Pro:
- cena, přehlednost
- kvalita komunikace
- dodání zboží do druhého dne
- možnost osobního vyzvednutí zboží na pobočce v místě.
Obchod lze doporučit za předpokladu, že dojde ke zlepšení fungování webových stránek a zlepšení komunikace se zákazníkem (potvrzení objednávky, informace o stavu objednávky...).
Pro:
- Poměrně krátké dodací lhůty.
- Pomalý web.
- Problémy s registrací zákazníka na webu.
- Pomalé nebo žádné reakce na objednávku (potvrzení objednávky, informace o připravení zboží k vyzvednutí).
- Krátká otevírací doba na pobočce pro osobní vyzvednutí.
Vyjádření obchodu PeKro spol. s r.o.
Dobrý den, Děkuji za Vaši reakci. Rád bych se za firmu vyjádřil k připomínkám.
- Na rychlosti aktuálně pracujeme problém je hlavně s IE9 v ostatních prohlížečích Chrom, Opera je rychlost o mnoho lepší. Snad se nám podaří již brzy tento nedostatek s IE napravit.
- Problémy s registrací, nevím o co jde budu rád pokud mi jej popíšete na email kropacek@pekro.cz
- Informace o stavu objednávky jsou dle odezvy zákazníků dostatečné, naopak spíše je nám vytýkáno že chodí příliš často. Co člověk to názor;-)
1 Po vytvoření objednávky dojde její zákazníkovi "potvrzení" na zadaný email. Obsahuje souhrn celé objednávky.
2 Jakmile Vaši objednávku otevře náš pracovník dostane zákazník změnu stavu na "vyřizujeme".
3 Následuje email "objednáno ve skladu" + doplňující informace od pracovníka (termín dodání,... )
4 Email "kompletně připraveno" obdrží zákazník když je objednávka připravena k expedici. Obsahuje i informace o pracovní době.
5 Email "vyřízeno" přijde ihned po předání zboží zákazníkovi nebo přepravci PPL a jako poděkováni za objednávku obsahuje i kód na 5% slevu pro další nakup.
- Máme otevřeno 8 a1/2 hodin denně. Obvykle je na prodejně některý pracovník od 8:00 do 18:00
Přidáno: 22. ledna 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- Rychlost a dodatečná komunikace se zákazníkem telefonem
Proti:
- Nedostatečná skladová vybavenost, na část objednávky čekáme
Přidáno: 2. ledna 2012
Ondřej
Takže dobrý nákup!
Pro:
- Hledal jsem obchod v Brně takže nemůžu hodnotit.
- Nevím o ničem.