Obchod 1nakup.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze 1nakup.cz
Přidáno: včera, 19:16
JANEK
- kvalita komunikace
Pro:
- PŘIJATELNÁ NÍZKÁ CENA,RYCHLÉ BEZPROBLÉMOVÉ JEDNÁNÍ
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: včera, 09:36
Přeplněné
Proti:
- Nedodržují cenu co je na netu
Přidáno: 8. února 2012
Lenka Lencová
- nemá
Přidáno: 7. února 2012
any91
- kvalita komunikace
Pro:
- Levný obchod, rychlá komunikace, dodávka také v pořádku
Proti:
- Bohužel jsem zrovna natrefila na mobil, kde po pár dnech přestal fungovat Lcd displej. Asi jsem zrovna natrefila na špatný "kus", proto doufám, že po záruční opravě bude vše v pořádku.
Přidáno: 7. února 2012
Tomíno
Rychlost dodávky
Pro:
- Přehlednost
- Různorodost
Proti:
- Zboží si zkontroluji až po zaplacení a dodání
Přidáno: 5. února 2012
Vyjádření obchodu 1nakup.cz
Tvrzení paní Dlou.., že jsme ji nekontaktovali není pravdivé!! Chyba vznikla na naši straně záměnou zásilek při expedici mezi 2 zákazníky.Telefonicky jsme s paní hovořili asi 5x a snažili se celou věc napravit (zajistili jsme svoz zásilek zpět na naše náklady do našeho expedičního skladu).Bohužel při každém následujícím rozhovoru s paní D. nuž z její strany neplatilo,to co jsme se dohodli předtím. I dnes jsme zákaznici telefonicky kontaktovali a sdělila nám, že tak jak recenzi napsala to nebylo myšleno. Potom nechápeme, proč někdo takto poškozuje nepravdivými recenzemi náši společnost..naše společnost MAVEX, spol. s r.o. má za dobu 20-ti let fungování spoustu spokojených zákazníků.
Václav Rada
- kvalita komunikace
Velká spokojenost z přístupu.
Určitě bych doporučil obchod ostatním.
Pro:
- Nejlepší cena.
- Zboží skladem.
Proti:
- Mrzelo mě, že když při objednání bylo uvedeno zboží skladem, tak nebylo myšleno na prodejně, ale na centrálním skladu, kdy se doba dodání prodloužila o cca 3 dny.
- Jinak naprostá spokojenost, při tel. řešení stavu objednávky ochotný a korektní přístup. Maximální vstřícnost při následném řešení nedostatku softwaru do GPS.
- Velká spokojenost z přístupu. Děkuji.
Karel
- kvalita komunikace
Pro:
- Pohodlný nákup
- Nezjistil jsem.
Koszeghy
- kvalita komunikace
Pro:
- Zatím nevím o nich .
- nrvím .